Πέμπτη 12 Ιουνίου 2014

Τελευταία ενημέρωση: Στο νοσοκομείο ο Αντώνης Βαρδής !!!



Περίμενα αρκετή ώρα μέχρι να επιβεβαιώσω τις πληροφορίες. Και το έκανα καθώς σε τόσο σοβαρά θέματα οφείλουμε… είμαστε υποχρεωμένοι να είμαστε προσεκτικοί. Αργά το απόγευμα σήμερα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο από το σπίτι του στην Παιανία σε Ιδιωτικό Νοσοκομείο των Βορείων προαστίων ο κορυφαίος μουσικοσυνθέτης.

Ο Αντώνης Βαρδής υποβλήθηκε στην δεύτερη ακτινοβολία ακολουθώντας το πρόγραμμα των θεραπειών του. Μαζί του σύμφωνα με πληροφορίες η σύντροφός του Φιλοθέη και ο γιος του Γιάννης.
Οι ίδιες πηγές ανέφεραν πώς όλα πήγαν καλά. Σκοπός και στόχος των ακτινοβολιών είναι η αντιμετώπιση της αιτίας που επέφερε την παράλυση στην δεξιά πλευρά του καλλιτέχνη.
Αργά το βράδυ η οικογένεια επέστρεψε στο σπίτι. Οι ίδιες πηγές ανέφεραν πώς ο Αντώνης Βαρδής ήταν ευδιάθετος δεν μιλούσε ενώ φάνηκε πώς έχει χάσει πολλά κιλά.
Είμαστε μαζί του έστω και από μακριά και ευχόμαστε όλοι μέσα από την καρδιά μας να το ξεπεράσει , όπως γράφει ο πολύ καλός που φίλος , Νάσος Γουμενίδης , μέσα από το προσωπικό του blog , το nassos - blog φυσικά .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...