Τετάρτη 11 Ιουνίου 2014

Δρακόντεια μέτρα για τη μεταφορά του Αλέξη Φράγκου - Θα εμφανιστεί ο μπάρμπαν;


Συναγερμός έχει σημάνει στις αστυνομικές, εισαγγελικές και δικαστικές, αρχές της περιοχής με αφορμή την επικειμένη έναρξη την προσεχή Δευτέρα στο κακουργιοδικείο του Αιγίου τη δίκης του Αλ. Φράγκου ο οποίος κατηγορείται για τη δολοφονία του Π. Τσίρκα του Ν. Ντάντη, στις 20 Απριλίου του 2013, στην οδό Ανθείας στα Ζαρουχλαίϊκα της Πάτρας. 

Μαζί του κατηγορείται και νεαρός  μπάρμαν, ο οποίος καταζητείται από τις αρχές και έχει εκδοθεί εδώ και ένα χρόνο ένταλμα σύλληψης. Ωστόσο θα πρέπει να υπενθυμίσουμε πως ο Αλέξης Φράγκος στη διάρκεια της απολογίας του στον ανακριτή είχε ομολογήσει και τις δύο ανθρωποκτονίες.

Με το φόβο αντιποίνων αλλά και εντάσεων κατά την έναρξη της δίκης στην πόλη του Αιγίου έχει προγραμματιστεί για σήμερα ευρεία σύσκεψη των εμπλεκομένων με στόχο τη διασφάλιση των απαιτούμενων μέτρων ασφαλείας τόσο κατά την έναρξη όσο και κατά την εξέλιξη της δίκης.

Υπενθυμίζεται πως ο Αλ. Φράγκος έχει πάρει επάνω του την δολοφονία Τσίρκα υποστηρίζοντας πως προχώρησε σε αυτή του την πράξη θεωρώντας πως ο Π. Τσίρκας εμπλέκεται στην εν ψυχρώ εκτέλεση του αδελφού του Κώστα Φράγκου ..... όπως χαρακτηριστικά διαβάζουμε μέσα από το προσωπικό blog του πολύ καλού μου φίλου , Κωνσταντίνου Φλαμή !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...