Τετάρτη 18 Ιουνίου 2014

Πόσο θα παραμείνει στη φυλακή ο Αλέξης Φράγκος; Διαβάστε τι μου δήλωσε σήμερα το πρωί ο Κεχαγιόγλου


13 έως και 15 χρόνια θα είναι ο χρόνος που θα παραμείνει στη φυλακή ο Αλέξης Φράγκος, αν το Δικαστήριο κάνει αποδεκτό το αίτημα της υπεράσπισής του για τέλεση των δύο ανθρωποκτονιών εν βρασμώ ψυχής.

Όπως δήλωσε στον Max Fm ο συνήγορος του κ. Κεχαγιόγλου, μόνο στην περίπτωση που το Δικαστήριο δεν δεχθεί το ελαφρυντικό του βρασμού ψυχής, ο πελάτης του θα καταδικαστεί σε δις ισόβια συν κάποια χρόνια για παράνομη οπλοχρησία και οπλοφορία. Στην αντίθετη περίπτωση η ποινική δικονομία προβλέπει πως το μέγιστο της κάθειρξης είναι τα 25 έτη ακόμη και για δύο ανθρωποκτονίες, Άρα ο Αλέξης Φράγκος με καλή διαγωγή στις φυλακές και με βάση το ευεργέτημα της έκτισης των 3/5 της ποινής θα αποφυλακιστεί αφού πρώτα θα έχει εκτίσει ποινή 13 - 15 ετών. Ο κ. Κεχαγιόγλου μίλησε το πρωί στον Max Fm και αναφέρθηκε και στα όσα δήλωσε ο Διονύσης Βαρβαρέσος. Είπε ακόμη πως ο ίδιος θα συμβούλευε τον 30χρονο μπάρμπαν που καταζητείται να εμφανιστεί, καθώς δεν έχει κάτι να φοβηθεί. 

πηγή : flamiskonstantinos.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...