Τρίτη 17 Ιουνίου 2014

Τι είπε σήμερα το πρωί ο Αλέξης Κούγιας για τον μπάρμαν και το φονικό της Ανθείας !!!


Η χθεσινή πρώτη μέρα της δίκης για το διπλό φονικό της οδού Ανθείας με κατηγορούμενο τον Αλέξη Φράγκο έφερε στη δημοσιότητα πολλές σκοτεινές πλευρές της υπόθεσης.
Και όπως είπε σήμερα ο συνήγορος υπεράσπισης του κατηγορούμενου, Περικλής Πασχάκης, μέσα από τη διαδικασία, θα ριχθεί φως και στην υπόθεση της διπλής δολοφονίας της οδού Σαχτούρη. Από την πλευρά του πάντως ο Αλέξης Κούγιας δηλώνει ξεκάθαρα πως πιστεύει πως και ο μπάρμαν ο οποίος αναζητείται πυροβόλησε και σκότωσε στην οδό Ανθειας, αν και ο ισχυρισμός του Αλέξη Φράγκου παραμένει ο ίδιος. Πως πυροβόλησε μόνο εκείνος, με δύο όπλα.Μυστήριο και με τη στάση του Διονύση Βαρβαρέσου. Ο μάρτυρας άλλαξε τα πάντα στην κατάθεσή του και δήλωσε πως δεν θυμάται αν είδε τον Αλέξη Φράγκο. Περίεργη στάση, από την στιγμή που ο κατηγορούμενος έχει ομολογήσει. Λίγο αργότερα όμως έστειλε γραπτά μηνύματα στον αδελφό του Πάνου Τσίρκα λέγοντας πως αν δεν έλεγε όσα είπε, θα είχε τις συνέπειες στη φυλακή, όπου ήδη βρίσκεται ο αδελφός του.


Πηγή : flamiskonstantinos.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...