Κυριακή 15 Ιουνίου 2014

Αύριο η δίκη της χρονιάς στο Αίγιο! Αυτά είναι τα μέτρα που θα εφαρμοσθούν - Κατ' ευθείαν στο Δικαστήριο ο Αλέξης Φράγκος! "Μάχη" Κεχαγιόγλου - Κούγια !


Συναγερμός έχει σημάνει στις αστυνομικές, εισαγγελικές και δικαστικές, αρχές της περιοχής με αφορμή την επικείμενη έναρξη την αύριο Δευτέρα στο κακουργιοδικείο του Αιγίου τη δίκης του Αλέξη Φράγκου ο οποίος κατηγορείται για τη δολοφονία των Π. Τσίρκα και Ν. Ντάντη, στις 20 Απριλίου του 2013, στην οδό Ανθείας στα Ζαρουχλαίϊκα της Πάτρας. Μαζί του κατηγορείται και ο Ανδρέας Κούγιας, μπάρμαν, ο οποίος καταζητείται από τις αρχές και έχει εκδοθεί εδώ και ένα χρόνο ένταλμα σύλληψης. Ωστόσο θα πρέπει να υπενθυμίσουμε πως ο Αλέξης Φράγκος στη διάρκεια της απολογίας του στον ανακριτή είχε ομολογήσει και τις δύο ανθρωποκτονίες. 


Σύμφωνα με όσα συζητήθηκαν στη διάρκεια σύσκεψης που έγινε την περασμένη Τετάρτη, οι δύο πλευρές θα βρίσκονται ξεχωριστά στο δικαστήριο, ενώ οι δικηγόροι της μίας πλευράς έχουν ζητήσει και αστυνομική προστασία.


Μέσα στον χώρο των Δικαστηρίων θα βρίσκεται μία διμοιρία των ΜΑΤ, ενώ και δύναμη της ΟΠΚΕ θα περιφρουρεί τον χώρο. Παράλληλα έχουν επιστρατευθεί και πολλοί αστυνομικοί από το Αίγιο.

Δρακόντεια θα είναι και τα μέτρα για την μεταφορά του Αλέξη Φράγκου από τις φυλακές Αγίου Στεφάνου. Εκτιμάται ότι κανείς δεν θα καταφέρει να δει τον κατηγορούμενο πριν οδηγηθεί στο εδώλιο.

Στην είσοδο των Δικαστηρίων θα υπάρχει σωματικός έλεγχος ενώ αναμένεται και μάχη των δικηγόρων. Από τη μία πλευρά των συνηγόρων υπεράσπισης Σάκη Κεχαγιόγλου και Περικλή Πασχάκη και από την άλλη αυτών της πολιτικής αγωγής Αλέξη Κούγια και Γιάννη Παπαναστασόπουλου.


Το χρονικό

Ο 32χρονος Κ. Φράγκος - αδελφός του Αλ. Φράγκου - είχε εκτελεστεί εν ψυχρώ μαζί με τον 35χρονο Βασίλη Σινούρη τον οποίο οι δράστες είχαν περάσει για τον αδελφό του Κώστα έξω από το μπαρ " Μπιζού» στην οδό Σαχτούρη στην Πάτρα στις 17 Απριλίου 2013. Η εγκληματική αυτή ενέργεια επισήμως θεωρείται ως ανεξιχνίαστη για την ΕΛ.ΑΣ.


Ο Αλέξης Φράγκος είχε παραδεχθεί στην απολογία του ότι σκότωσε τον Πάνο Τσίρκα, γιατί τον θεωρεί τον φονιά του αδελφού του υποστηρίζοντας ότι δεν υπήρξε καμία προμελέτη εκ μέρους του, ότι βρέθηκε τυχαία στο σημείο που έγινε το συμβάν και ότι κυριολεκτικά θόλωσε το μυαλό του και έχασε τη λογική του όταν άκουσε μέσα από το αυτοκίνητο του Π. Τσίρκα να είναι τέρμα η μουσική σαν να μην είχε συμβεί τίποτα.

Ο Φράγκος είπε στον ανακριτή ότι σκότωσε τον Π. Τσίρκα γιατί είναι απόλυτα πεπεισμένος ότι είναι ανάμεσα στους ηθικούς ή φυσικούς αυτουργούς στη δολοφονία του αδελφού του, Κώστα.

Ανέλαβε πλήρως όλες τις ευθύνες για το θάνατο του Τσίρκα και για τον τραυματισμό των άλλων δύο, χωρίς να μπορέσει να περιγράψει ακριβώς πώς έγινε το συμβάν στην Ανθείας.

Ο Αλ. Φράγκος υποστήριξε επίσης στον ανακριτή ότι αμέσως μετά το έγκλημα έφυγε για την Αθήνα γιατί φοβόταν για τη ζωή του, καθώς πίστευε και πιστεύει ότι ο πραγματικός στόχος ήταν ο ίδιος και όχι ο αδελφός του. Οσο για τον δεύτερο κατηγορούμενο, δεν έχει δώσει σημείο ζωής εδώ και ένα χρόνο.

Πηγή : flamiskonstantinos.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...