Πέμπτη 29 Μαΐου 2014

O ΙΔΙΟΣ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΟ ΥΠ. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ !!!

ΜΕ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ ΥΠΟΥΡΓΟ ΤΟΝ ΣΤ. ΠΑΠΑΣΤΑΥΡΟΥ ΚΑΙ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ ΤΟΝ ΧΡ. ΣΤΑΪΚΟΥΡΑ


Ο ίδιος ο Α. Σαμαράς σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες θα αναλάβει το υπουργείο Οικονομικών με αναπληρωτή υπουργό που θα έχει όλες τις αρμοδιότητες τις οποίες έχει σήμερα ο Γ. Στουρνάρας, τον Στ. Παπασταύρου.

Αυτή είναι η απόφαση στην οποία έχει καταλήξει ο πρωθυπουργός για την ηλεκτρική καρέκλα του "τσάρου" της Οικονομίας και η οποία θα ανακοινωθεί στα μέσα Ιουνίου, τότε δηλαδή που θα γίνει ανασχηματισμός. Ο Σταϊκούραςθα παραμείνει στη θέση του ως υφυπουργός στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους, ενώ είναι άγνωστο προς το παρόν εάν στην κυβέρνηση και στο Οικονομικό επιτελείο θα τοποθετηθεί ο Χρύσανθος Λαζαρίδης. Ο σύμβουλος του πρωθυπουργού είναι πολύ πιθανό, να αναλάβει παραγωγικό υπουργείο, αλλά όχι το Οικονομικών. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο Α. Σαμαράς συζήτησε με τον Ε. Βενιζέλο την αντικατάσταση του Γ. Στουρνάρα με την οποία συμφώνησε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης.
Κρατήστε την πληροφορία και θα επανέλθουμε...

πηγή : Fimotro

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...