Πέμπτη 29 Μαΐου 2014

Συνελήφθη 69χρονος μαστροπός στον Πύργο- Ο δράστης προωθούσε 27χρονη Ελληνίδα στην πορνεία !!!




Ειδικότερα, αστυνομικός προσποιούμενος τον πελάτη ήρθε σε επαφή με  τον 69χρονο όπου προγραμματίστηκε ραντεβού σε δωμάτιο κεντρικού ξενοδοχείου στον Πύργο, προκειμένου να συνευρεθεί ερωτικά με μία 27χρονη Ελληνίδα έναντι χρηματικού ποσού των 100 ευρώ.
Για τη σύλληψη του 69χρονου οργανώθηκε συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, κατά την οποία και συνελήφθη.
Επίσης συνελήφθη και η 27χρονη, καθότι όταν ο αστυνομικός, που προσποιούταν τον πελάτη, της γνωστοποίησε την πραγματική του ιδιότητα αυτή τον απώθησε πολλές φόρες βίαια, ενώ σε βάρος της σχηματίστηκε και δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί εκδιδομένων γυναικών.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πύργου, ενώ κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των 100 ευρώ, σε προσημειωμένα χαρτονομίσματα και το κινητό τηλέφωνο που ο δράστης χρησιμοποιούσε ως μέσο επικοινωνίας για τον προγραμματισμό των ερωτικών ραντεβού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...