Κυριακή 18 Μαΐου 2014

Μάθετε πρώτοι το Exit Poll των αποτελεσμάτων των εκλογών για την Περιφέρεια της Δυτικής Ελλάδας - Πρώτος με διαφορά ο Βασίλης Χατζηλάμπρου του ΣΥΡΙΖΑ - Μεγάλο "ντέρμπι" ανάμεσα στους Α.Κατσανιώτη - Α.Κατσιφάρα για την δεύτερη θέση !


Αφού λοιπόν σας αποκαλύψαμε το πολιτικό τοπίο που διαμορφώνεται όσον αφορά το αποτελέσματα των εκλογών του Δήμου Πατρέων , σειρά έχει αυτή την φορά η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας !


Το Hlias-Tsipas blog παρακολούθησε πολύ προσεχτικά τα ποσοστά που κατάφεραν να συγκεντρώσουν οι επίδοξοι Περιφερειάρχες , με τον Βασίλη Χατζηλάμπρου του ΣΥΡΙΖΑ να επιβεβαιώνει απόλυτα τα προγνωστικά που υπήρχαν . Το Exit Poll της Data.Rc τον παρουσιάζει πρώτο με ένα ποσοστό γύρω στο 30.9% , με το μεγάλο ..."ντέρμπι" να εξελίσσεται όσον αφορά την κατάληψη της δεύτερης προνομιούχας θέσης , όπου οι Ανδρέας Κατσανιώτης και Απόστολος Κατσιφάρας θα παλέψουν στήθος με στήθος , αφού η μεταξύ τους διαφορά είναι ελάχιστη . Συγκεκριμένα , ο υποστηριζόμενος υποψήφιος από την ΝΔ μέχρι στιγμής συλλέγει το 18.6% , με τον νυν Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας να ακολουθεί σε απόσταση αναπνοής με ένα ποσοστό της τάξης του 18.5% . 

Ο Νίκος Καραθανασόπουλος του ΚΚΕ συγκεντρώνει 12.6% , καταρρίπτοντας όλα τα αρχικά προγνωστικά που τον ήθελαν πολύ παρακάτω . Στην συνέχεια συναντάμε το Θ.Σώκο με 8.6% , ενώ η λίστα των υποψηφίων συμπληρώνεται με τους : 


Χρήστος Ρήγας 3,5
Γιώργος Κανέλλης 2,6
Γιάννης Ζαφειρόπουλος 2,0
Παναγιώτης Λαλιώτης 1,9
Δημήτρης Δεσύλλας 1,4


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...