Κυριακή 18 Μαΐου 2014

Μάθετε πρώτοι το EXIT POLL της Data.Rc για τα αποτελέσματα των εκλογών του Δήμου Πατρέων - Πρώτος ο Κώστας Πελετίδης του ΚΚΕ , με τον Κώστα Χριστόπουλο να ακολουθεί - Καταποντίστηκε ο Γιάννης Δημαράς !


Πάτρα: Πελετίδη (29,1%) - Χριστόπουλο (22%) δίνει για τον β' γύρο των δημοτικών εκλογών το exit poll της Data Rc  Ακολουθούν Σπαρτινός και Δημαράς

Η εταιρία δημοσκοπήσεων Data.Rc του Θόδωρου Λουλούδη μας δίνει πρώτο το Exit Poll για τα αποτελέσματα των εκλογών του Δήμου Πατρέων . 


Τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα φέρνουν τον Κώστα Πελετίδη του ΚΚΕ πρώτο με ποσοστό γύρω στο 29.1% , με τον ανεξάρτητο Κώστα Χριστόπουλο να ακολουθεί με 22% . Όλα τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα δείχνουν πως αυτοί οι δύο θα αναμετρηθούν και στο δεύτερο γύρο , όπου θα κριθεί ο δημαρχιακός θώκος της Αχαϊκής πρωτεύουσας . Τρίτος ακολουθεί ο κύριος Σπατρινός του ΣΥΡΙΖΑ , ο οποίος παρουσιάζει μια σταδιακή αυξητική τάση , καταλαμβάνοντας το 17.5%. Πάντως , οφείλουμε να σας ομολογήσουμε πως ιδιαίτερη εντύπωση προκαλεί το πολύ χαμηλό ποσοστό που φέρεται να συγκεντρώνει ο απερχόμενος Δήμαρχος Πατρέων , Γιάννης Δημαράς , o οποίος κυμαίνεται γύρω στο 9.5% . Ο Νίκος Οικονομόπουλος ακολουθεί με 5.4% , με τον Ανδρέα Παναγιωτόπουλο να αγγίζει το 5.2% .

Η σχετική λίστα συμπληρώνεται με τους : 

Χρήστος Πατούχας 3.3%
Νίκος Τζανάκος 2.4%
Θόδωρος Ντρίνιας 1.8%
Ανδρέας Τζουραμάνης 1.6%
Βίβιαν Σαμούρη 1.6%
Νικολέτα Ζάγκλα 0.8%

Δείτε μέσω του Hlias - Tsipas blog σε ζωντανή μετάδοση ( live streaming) το Exit Poll μέσα από τα γραφεία της Data.Rc , όπου παρουσιάζουν οι Θόδωρος Λουλούδης, Κωνσταντίνος Μάγνης, Δημήτρης Αβραμίδης και Σπύρος Φρεμεντίτης, για λογαριασμό της εφημερίδας "Πελοπόννησος".

ΔΕΙΤΕ LIVE : ΕΔΩ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...