Σάββατο 24 Μαΐου 2014

Τι δήλωσε ο Δημήτρης Κατσικόπουλος μετά την εκλογική του ήττα στα Καλάβρυτα; Μίλησε για πρώτη φορά - ΔΙΑΒΑΣΤΕ !!!


Όσοι γνωρίζουν τον Δημήτρη Κατσικόπουλου σε πιο προσωπικό επίπεδο , σαφέστατα και θα έχουν κατανοήσει πως πρόκειται για μια πολιτική οντότητα .... που ποτέ μέχρι σήμερα δεν έχει επιλέξει να παραμείνει κρυμμένος πίσω από το δάχτυλο του . Το ίδιο έπραξε και αυτή την φορά , ύστερα από την πολύ βαριά ήτα που γνώρισε στην διεκδίκηση του δημαρχιακού θώκου των Καλαβρύτων , όπου το παρασκήνιο -  στο τι έγινε πίσω από τα φώτα της δημοσιότητας - καλά κρατάει .

Διαβάστε το κείμενο που ανάρτησε στο facebook μέσω της προσωπικής του σελίδας που διατηρεί :

Επειδή πολλοί φίλοι ρωτούν τι έγινε στα Καλάβρυτα έχω να πω ότι μετά από σύντομο χρονικό διάστημα θα γραφεί με κάθε λεπτομέρεια για το τι έγινε εδώ κατά την προεκλογική περίοδο και όχι μόνο. Τώρα ότι ειπωθεί θα θεωρηθεί ότι είναι "εν θερμώ" και το σώφρον είναι να αποφευχθεί. Για τους ανησυχούντες αν θα παραμείνω στο δημοτικό συμβούλιο απαντώ "όχι μόνο ,άλλα θα ασκήσω με σοβαρότητα και αυστηρότητα τα εκ του νόμου απορρέοντα καθήκοντα μου τόσο εγώ όσο και οι εκλεγέντες σύμβουλοι της παράταξης μου "και μάλιστα με το παραπάνω. Αυτά προς το παρόν και καλό βόλι αύριο! Με ψηλά το κεφάλι συνεχίζουμε τον αγώνα και ιδιαιτέρως ευχαριστώ και πάλι τους ψηφίσαντες και μη συνδημότης μου. Πολλές ευχαριστίες και σε όλους τους υποψηφίους δημοτικός συμβούλους καθώς και στους τοπικούς συμβούλους και εκπρόσωπους των δημοτικών διαμερισμάτων του δήμου μας, για τον έντιμο και καθαρό αγώνα που δώσαμε.

1 σχόλιο:

  1. Κατσικοπουλε, μηπως ηρθε η ωρα να καταλαβεις οτι δεν σε γουσταρουμε? Ελεος πια με τη γκρινια σου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...