Τετάρτη 21 Μαΐου 2014

Ποιον στηρίζει ο Ανδρέας Παναγιωτόπουλος στις δημοτικές εκλογές; ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΕΙΠΕ


Για την στάση που θα τηρήσει στον δεύτερο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών η παράταξη του «Αγωνιζόμενοι Πολίτες» ρωτήθηκε σήμερα το πρωί ο υποψήφιος Δήμαρχος Πατρέων Ανδρέας Παναγιωτόπουλος, αφήνοντας εμμέσως να εννοηθεί ότι στην μεν Περιφέρεια στηρίζει την υποψηφιότητα Κατσιφάρα στο δε Δήμο Πατρέων την επιλογή Πελετίδη.


Μιλώντας στην εκπομπή «Αλφαβήτα» των Δημήτρη Αβραμίδη και Απόστολου Βουλδή στον Αντέννα Πάτρας 105,3 ο κ. Παναγιωτόπουλος ανέφερε ότι για τις περιφερειακές εκλογές η παράταξη του κλίνει υπέρ των «δοκιμασμένων αυτοδιοικητικών λύσεων», φράση που ερμηνεύθηκε ως έμμεση δήλωση στήριξης στην παράταξη Κατσιφάρα.

Για τον Δήμο Πατρέων ο κ. Παναγιωτόπουλος επανέλαβε αυτό που είχε πει και το βράδυ των εκλογών. Ότι δηλαδή οι «Αγωνιζόμενοι Πολίτες» είναι κοντά σε όσους μπορούν να εγγυηθούν τον «λαϊκό χαρακτήρα» των δημοτικών υπηρεσιών. Η αναφορά αυτή του κ. Παναγιωτόπουλου ερμηνεύθηκε, επίσης, ως στάση υποστηρικτική της υποψηφιότητας του Κώστα Πελετίδη, σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Κωνσταντίνου Φλαμή !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...