Δευτέρα 12 Μαΐου 2014

Σε λίγες ώρες θα τα λέμε ... "Από Πρώτο Χέρι' μέσα από το Ράδιο Πάτρα 106.5 !


Δυναμικό .."come back" δείχνει να πραγματοποιεί το "Ράδιο Πάτρα 106.5" στις ερτζιανές συχνότητες της πόλης , αφού το μεγάλα ...αγκάθι έχει λυθεί μια για πάντα !


Ο υπεύθυνος προγράμματος - που είναι ο Βασίλης Μιχόπουλος- κατάφερε να προχωρήσει στις απαραίτητες ενέργειες εκείνες προκειμένου να καθίστανται δυνατή η έναρξη "live on air" εκπομπών . Το εναρκτήριο λάκτισμα έχει ήδη σηματοδοθεί , με το "Μουσικό Τέμπο" του Βασίλη Μπρτούτζου να κάνει ποδαρικό κάθε Δευτέρα ( 8-10 το βράδυ ). Στη νέα εποχή θα είμαστε και εμείς δυναμικά παρών , με την ημέρα της Τρίτης ( και κάθε Τρίτη 2-4 το μεσημέρι) να μας δίνεται η δυνατότητα να τα λέμε ..."Από Πρώτο Χέρι" !

Αποκαλύψεις , αποκλειστικά θέματα , λαμπεροί καλεσμένοι , καθώς και δεκάδες άλλες εκπλήξεις έρχονται να συμπληρώσουν το σχετικό παζλ . 

Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συντονιστείτε ακριβώς στις 2 -4 το μεσημέρι μέσα από το Ράδιο Πάτρα 106.5 , ή κάνοντας κλικ στο παρακάτω σύνδεσμο : ΕΔΩ




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...