Πέμπτη 3 Απριλίου 2014

Μόλις Τώρα : Η ανακοίνωση που εξέδωσε το SMS club , λίγες μέρες πριν ανοίξει στο ... πρώην Jacky O !



Διαβάστε την ανακοίνωση που δημοσιεύτηκε στα social media από την επίσημη διεύθυνση του SMS club , σχετικά με τις φήμες που ακούγονται πίσω από την κίνηση να ..."μετακομίσει" στο πρώην JACKY O . 

"Πανικός επικρατεί αυτή τη στιγμή.....ετοιμαζόμαστε πυρετωδώς για την αυριανή,πρώτη μας βραδιά, στον καινούργιο μας χώρο στη Πατρέως 69 και θέλουμε όλα να είναι τέλεια!

Τις τελευταίες μέρες πολλοί θέλησαν να μας χαλάσουν τη διάθεση με τις διάφορες φήμες περί νέας συνεργασίας....Η απάντηση μας είναι ότι τίποτα από αυτά δεν ισχύει.Αλλάξαμε χώρο μόνο και μόνο για να προσφέρουμε κάτι καλύτερο στον κόσμο που μας στηρίζει τόσα χρόνια,έναν καλύτερο χώρο απ'όλες τις απόψεις.

Κάποιοι βρήκαν την ευκαιρία να εκμεταλλευτούν το όνομα μας και να διαφημιστούν στη πλάτη μας....Σας βεβαιώνουμε λοιπόν ότι ιδιοκτήτης του Sms Club Ellinadiko παραμένει ο Μαρίνος Σταματόπουλος και ουδεμία συνεργασία δεν έχει προκύψει.
Αύριο λοιπόν Παρασκευή 04/04 σας περιμένουμε στην επίσημη έναρξη στο νέο μας χώρο Πατρέως 69.
Σας ευχαριστούμε πολύ που μας κατατάσσεται όλα αυτά τα χρόνια στο νούμερο 1 ελληνάδικο της Πάτρας "

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...