Παρασκευή 11 Απριλίου 2014

Πάτρα: Αχαϊκό Mall-έκπληξη ετοιμάζει στην παλαιά Αρένα ο Όμιλος Τσιμάρα – Ανοίγει από Σεπτέμβρη μαζί με τα σχολεία

Πάτρα: Αχαϊκό Mall-έκπληξη ετοιμάζει στην παλαιά Αρένα ο Όμιλος Τσιμάρα – Ανοίγει από Σεπτέμβρη μαζί με τα σχολεία   Τι περιλαμβάνει ο σχεδιασμός

Με γοργούς ρυθμούς προχωρούν τα σχέδια αναγέννησης του κτιρίου Μαραγκόπουλου (παλαιά Αρένα).
Σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr ο Όμιλος Τσιμάρα, στον οποίο ανήκει το κτίριο, έχει εξασφαλίσει ήδη όλες τις άδειες από την Αρχαιολογική υπηρεσία και βρίσκεται σε επαφή με Πατρινούς επιχειρηματίες για την υλοποίηση ενός διαφορετικού Αχαϊκού mall  που φιλοδοξεί να στεγάσει τις ιδέες και τις δημιουργίες συμπολιτών.
Όπως εξηγεί μιλώντας στο thebest.gr ο επικεφαλής του Ομίλου Χάρης Τσιμάρας, η φιλοσοφία είναι η δημιουργία ενός πολυχώρου που θα συνδυάζει την φιλοξενία πολλών μικρών καταστημάτων με τοπικά προϊόντα που θα έχουν μια συνάφεια μεταξύ τους και ενός καφέ όπου το χειμώνα θα πραγματοποιούνται μουσικά events από σημαντικά καλλιτεχνικά σχήματα.
«Θα λειτουργεί ουσιαστικά ως ένα Αχαϊκό Μάρκετ όπου πολλοί Πατρινοί και όχι μόνο θα μπορούν να εκθέτουν τις ιδέες και τα προϊόντα τους. Εμείς θέλουμε να διατηρήσουμε το εμπορικό concept του χώρου και να τον ανοίξουμε στους επιχειρηματίες της περιοχής. Να καταφέρουμε να έχει ο καθένας από αυτούς την φολίτσα του όπου θα μπορεί να έρχεται σε επαφή με τους καταναλωτές», σημειώνει ο κ. Τσιμάρας.
Οι δράσεις που θα αναπτυχθούν στον χώρο θα έχουν μια συνάφεια μεταξύ τους, ενώ σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες στο κτίριο θα λειτουργούν, μεταξύ άλλων γυμναστήριο, κομμωτήριο, χώρος φύλαξης παιδιών, καφετέρια και γενικότερα καταστήματα που εντάσσονται στο τρίπτυχο φαγητό, αντικείμενο, ρούχο.
Όπως εξηγεί ο κ. Τσιμάρας, μέχρι τώρα το ενδιαφέρον από Πατρινούς που θέλουν να εντάξουν τη δράση τους στον χώρο είναι μεγάλο και αυτή την περίοδο βρίσκεται σε εξέλιξη η διαδικασία ταξινόμησης και χωροθέτησης ως έχουν ήδη υποβάλει αίτηση.
Μέχρι το καλοκαίρι το mall αναμένεται να είναι έτοιμο καθώς στόχος του Ομίλου είναι να υποδεχθεί τον κόσμο από τον Σεπτέμβριο μαζί με το άνοιγμα τον σχολείων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...