Δευτέρα 14 Απριλίου 2014

Καταγγελία του Νικόλαου Καρακίτσου στο Hlias - Tsipas blog : « Με απειλούν που έθεσα υποψηφιότητα δημοτικού συμβούλου - Μάλιστα , έκαψαν ακόμη και τη μηχανή μου » !


Η αρχική πρόθεση του Νικόλαου Καρακίτσου να κατέλθει στις δημοτικές εκλογές του Δήμου Πατρέων τασσόμενος στο πλευρό του Νίκου Οικονομόπουλου , φαίνεται πως έχει ενοχλήσει αρκετούς !

Η άκρως επιτυχημένη επιχειρηματική του δραστηριότητα , αυτομάτως του δίνει την δυνατότητα να πλαισιώνεται από άτομα με μεγάλη οικονομική επιφάνεια  .

Η συγκεκριμένη διαπίστωση μάλλον αντιλήφθηκε από ορισμένα άτομα που σαφέστατα και δεν χαρακτηρίζονται του πολύ στενού του οικογενειακού κύκλου , με αποτέλεσμα να κάνουν τα πάντα έτσι ώστε να τον μεταπείσουν , ακυρώνοντας την αρχική του πρόθεση να ασχοληθεί με τα κοινά της Αχαϊκής πρωτεύουσας . Μάλιστα , έφτασαν ακόμη και στο σημείο να προκαλέσουν ορατές ζημιές στη μηχανή μεγάλου κυβισμού που διαθέτει , μπας και τον ...φοβίσουν . Ο Νικόλας Καρακίτσος όμως , δεν παρέμεινε αδρανής της παραπάνω μη προβλέψιμης κατάστασης , αλλά πραγματοποίησε αμέσως μήνυση στην Ασφάλειας Πατρών κατά αγνώστων , με το δεύτερο βήμα να αποτελεί η δημοσίευση της συγκεκριμένης καταγγελίας στο Hlias - Tsipas blog . 

Τέλος , μας ξεκαθάρισε πως δεν προτίθεται να πέσει θύμα όσων αποσκοπούν σε .."άνανδρα" πολιτικά χτυπήματα κάτω από τη μέση , συνεχίζοντας κανονικά να αποτελεί υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο της παράταξης , " Πάτρα Δυνατή " 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...