Δευτέρα 14 Απριλίου 2014

Μαρία Ρήγα : Οι δηλώσεις στο Hlias - Tsipas blog για την απόφαση της να στηρίξει την υποψηφιότητα του νυν Δημάρχου Πατρέων , Γιάννη Δημαρά !


Συνεχίζεται η πολιτική των εκπλήξεων εκ μέρους του νυν Δημάρχου Πατρέων , Γιάννη Δημαρά , σχετικά με τα πρόσωπα εκείνα που επιλέγει ώστε να τον στελεχώσουν στο υποψήφιο δημοτικό ψηφοδέλτιο !

Το τελευταίο όνομα που ήρθε να προστεθεί στην παραπάνω λίστα , προκάλεσε τεράστια έκπληξη , με την  Μαρία Ρήγα να απαντάει θετικά στην αρχική πρόταση που είχε δεχτεί . Και όμως , πολύ καλά ακούσατε . Πρόκειται για την Γραμματέα του Κωφών και Βαρήκοων Νοτιοδυτικής Ελλάδας, είναι μητέρα με ένα παιδί και έχει εργαστεί, έως το 2003, στην Αχαΐα Κλάους, στη συνέχεια ως γραμματέας στο διαλυτήριο αυτοκινήτων Αχαΐας στη ΒΙ.ΠΕ και τα δύο τελευταία χρόνια ως σχολική καθαρίστρια. Άλλο ένα πολύ σημαντικό στοιχείο που θα πρέπει να προστεθεί είναι πως η Μαρία Ρήγα έχει 3 κωφά αδέλφια , με αποτέλεσμα να ευαισθητοποιείται ακόμη περισσότερα προς στην συγκεκριμένη κατηγορία ατόμων με αντίστοιχα προβλήματα .

Σε αποκλειστικές δηλώσεις που παραχώρησε η ίδια στο Hlias-Tsipas blog , μας ξεκαθάρισε πως ο κυριότερος λόγος που προχώρησε στην κοινή πολιτική συμπόρευση με τον Γιάννη Δημαρά , ήταν η .." αντρίκια" συμπεριφορά που επέδειξε ο Δήμαρχος Πατρέων προς τον σύλλογο Κωφών και Βαρήκοων , όταν αυτοί του χτύπησαν την πόρτα του γραφείου του , ζητώντας την άμεση βοήθεια του . Αυτός σε καμία περίπτωση δεν έμεινε σε παθητική στάση , όμως , προχώρησε αμέσως στις απαραίτητες επιδιορθωτικές ενέργειες που έπρεπε να ληφθούν , ώστε να ανακαινισθεί το γραφείο που στεγάζεται ο παραπάνω σύλλογος . Τέλος , η Μαρία Ρήγα επικεντρώθηκε στο μείζον θέμα της δυσβάσταχτης ανεργίας που αποτελεί πραγματική μάστιγα για χιλιάδες άνεργους της Αχαϊκής πρωτεύουσας .

Δείτε αποκλειστικό φωτογραφικό υλικό που κατάφερε να εξασφαλίσει το Hlias - Tsipas blog , από την προεκλογική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι της Μαρίας Ρήγα , υπό την παρουσία του επικεφαλής της δημοτικής παράταξης , "Τώρα  , για την Πάτρα" !












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...