Πέμπτη 3 Απριλίου 2014

Αρετή Κοσμίδου: Τα κλάματα για την δήθεν σχέση με τον Κουϊνέλη !



Δεν γνωρίζω αν ήταν πρωταπριλιάτικο αστείο.. Δε γνωρίζω αν κάποιος εσκεμμένα προσπάθησε να επηρεάσει καταστάσεις και ψηφοφορίες με τις κατευθυνόμενες πληροφορίες που ήθελαν την Αρετή να είναι μακρινή ξαδέρφη του Μιχάλη Κουϊνέλη.
Εγώ ξέρω ένα πράγμα. Επειδή τυγχάνει να κατάγομαι από την ίδια γή που κατάγονται τα δυο αυτά παιδιά και να έχω πληροφόρηση από την πηγή, αισθάνομαι υποχρεωμένος  να μοιραστώ μαζί σας την αλήθεια.

Το 16χρονο κορίτσι είναι ένα πραγματικό θαύμα. Αρκεί να σας πώ πώς πέρα από την μαγική φωνή της, κατάφερε και έμαθε αγγλικά απο το youtube χωρίς δάσκαλο χωρίς φροντιστήρια, καθώς προέρχεται από οικογένεια βιοπαλαιστών που με μεγάλο ζόρι τα βγάζουν πέρα.
Το κορίτσι λοιπόν μόλις πληροφορήθηκε τα σενάρια των τελευταίων ωρών ξέσπασε σε κλάματα και ζητούσε από τους γονείς της εξηγήσεις.
Είναι κρίμα. Είναι χυδαίο. Είναι τραγικό.
Όσο για τον Κουϊνέλη; Ο Μιχάλης εδώ και χρόνια παλεύει με μοναδικό κίνητρό του την μουσική. Από τότε που ανακάλυπτε ρυθμούς στα στενά σοκάκια της Μάκρης-ένα χωριό έξω από την Αλεξανδρούπολη- μέχρι και σήμερα που απολαμβάνει την αναγνωρισιμότητα σε όλο της το μεγαλείο.:
Ως χαρακτήρας και ως άνθρωπος δεν θα επέτρεπε ποτέ να συμβεί κάτι τέτοιο. Να εμπλακεί σε φτηνές ίντριγκες.

Αυτή είναι η μόνη αλήθεια… για να έχουν κάποιοι το νού τους!
Πηγή : nassos blog

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...