Πέμπτη 3 Απριλίου 2014

Η Γιούλη Ασημακοπούλου σε πόζες που αναδεικνύουν την απίστευτη ομορφιά της !



Το Hlias-Tsipas blog επιχείρησε να ψάξει το πλούσιο φωτογραφικό υλικό που διατηρεί η Γιούλη Ασημακοπούλου στο δημοφιλέστερο μέσω κοινωνικής δικτύωσης , προκειμένου να καταλάβετε πολλά πράγματα . 

Όλοι μας μπορούμε να διαπιστώσουμε πως πρόκειται για μια πανέμορφη γυναικεία παρουσία , η οποία έχει καταφέρει να μας αποδείξει πως η μέχρι στιγμής πορεία της στα εγχώρια καλλιτεχνικά δρώμενα , μόνο απαρατήρητη μπορεί να περάσει . Όσοι έχουν αντικρίσει από κοντά την πολλά υποσχόμενη Πατρινή τραγουδίστρια , έχουν μείνει κυριολεκτικά με ανοιχτό το στόμα  . Η γενικότερη αύρα σε συνδυασμό με την θετική ενέργεια που βγάζει προς τα έξω , αρκούν για να σε κατακτήσει με την πρώτη ματιά της !

Οι μετοχές της Γιούλης Ασημακοπούλου στο μουσικό χρηματιστήριο της χώρας εκτοξεύτηκαν κατακόρυφα μέσω των συνεργασιών που προηγήθηκαν με τον Dimension X , καθώς και τον Claydee Lupa . Το όνομα της έγινε πασίγνωστο σε ολόκληρη τη χώρα , ενώ στην συνέχεια ακολούθησαν δεκάδες προτάσεις συνεργασίας από κορυφαίες πίστες νυχτερινών κέντρων της πρωτεύουσας . Μάλιστα , πρόσφατα ολοκληρώθηκαν οι άκρως πετυχημένες εμφανίσεις της δίπλα στους Ηλία Βρεττό - Χρήστο Μενιδιάτη , στο "Gotham City Stage " !

Για όλες τις νέες καλλιτεχνικές εξελίξεις που θα ακολουθήσουν , το Hlias-Tsipas blog σε συνεργασία με το patra gossip-news.gr θα σας κρατάνε σε συνεχή ενημέρωση !








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...