Τρίτη 8 Απριλίου 2014

ΧΑΜΟΣ στις Σέρρες! Συνελήφθησαν Γάλλοι που... εξαπατούσαν πολίτες μέσω ιντερνετ!

ΧΑΜΟΣ στις Σέρρες! Συνελήφθησαν Γάλλοι που... εξαπατούσαν πολίτες μέσω ιντερνετ!

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκονται 3 Γάλλοι ηλικίας 25, 26 και 39 ετών, που κατηγορούνται για απάτη, καθώς φέρεται να εξαπάτησαν δυο πολίτες μέσω διαδικτύου, το τελευταίο τρίμηνο του 2013.

Η υπόθεση αρχικά έγινε γνωστή έπειτα από καταγγελία ενός 43χρονου και ενός 31χρονου. Οι τρεις Γάλλοι, φαίνεται να είχαν αναρτήσει στο ίντερνετ αγγελίες όπου πουλούσαν γεωργικά μηχανήματα μέσω εταιρείας γαλλικών συμφερόντων, η οποία εταιρεία, όπως διαπιστώθηκε στη συνέχεια δεν υπάρχει καν!
Οι δύο ανυποψίαστοι πολίτες είχαν παραγγείλει τα μηχανήματα που ήθελαν να αγοράσουν και είχαν καταθέσει το χρηματικό ποσό των 14.000 και 11.000 ευρώ αντίστοιχα σε τραπεζικούς λογαριασμούς των ανωτέρω, χωρίς ωστόσο να παραλάβουν τα μηχανήματα ποτέ.
Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, οι τρεις αλλοδαποί κατά την επικοινωνία τους με τους υποψήφιους αγοραστές χρησιμοποιούσαν παραποιημένα στοιχεία ταυτότητας ώστε στη πορεία να είναι δύσκολος ο εντοπισμός τους, ενώ μετά την κατάθεση των χρημάτων διέκοψαν κάθε επικοινωνία μαζί τους.
Προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Σερρών, ενώ η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος των ανωτέρω, θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σερρών.
Πηγή : star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...