Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2014

Πάτρα: Πάνδημο το τελευταίο αντίο στον Γιώργο Σπαθαράκη – Ήταν όλοι εκεί - ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Πάτρα: Πάνδημο το τελευταίο αντίο στον Γιώργο Σπαθαράκη – Ήταν όλοι εκεί - ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ  Στον Ιερό Ναό του Αγίου Ανδρέα

16:25 Τον επικήδειο εκφώνησε ο πρόεδρος του ΤΕΑΣ της ΕΣΗΕΠΗΝ Θανάσης Μπαμπανέβας ο οποίος αναφέρθηκε την πορεία του Γιώργου Σπαθαράκη από την εποχή της Χούντας μέχρι και σήμερα.
«Δεν ήσουν από αυτούς που πούλησαν τη δημοσιογραφία. Δεν απέκτησες περιουσία, κατέθεσες την ψυχή σου.www.thebest.gr Θα συνεχίσουμε το έργο σου, δεν θα υποστείλουμε την σημαία», σημείωσε μεταξύ άλλων ο κ. Μπαμπανέβας.
Ο πρόεδρος του ΤΕΑΣ, εμφανώς συγκινημένος, παρουσίασε το σημερινό εξώφυλλο της εφημερίδας «Γεγονότα» που είχε την φωτογραφία του εκλιπόντος δημοσιογράφου και εκδότη.
16:00 Αυτή την ώρα γίνεται, σε κλίμα βαθειάς συγκίνησης, από τον Ιερό Ναό του Αγίου Ανδρέα της Πάτρας η κηδεία, του δημοσιογράφου και εκδότη της εφημερίδας «Γεγονότα», Γιώργου Σπαθαράκη ο οποίος έφυγε χθες νωρίς το πρωί από τη ζωή, σε ηλικία 57 ετών.
Η εκκλησία είναι κατάμεστη από συγγενείς, φίλους, συνεργάτες και εκπροσώπους τοπικών φορέων. Παρούσα η δημοσιογραφική οικογένεια της πόλης, εκδότες, ο δήμαρχος της Πάτρας Γιάννης Δημαράς, ο Περιφερειάρχης Απόστολος Κατσιφάρας, σύσσωμο το Δημοτικό και το Περιφερειακό Συμβούλιο, εκπρόσωποι του πολιτικού κόσμου της περιοχής και απλός κόσμος, αποχαιρετούν τον Γιώργο Σπαθαράκη που έφυγε πρόωρα από τη ζωή.
Θυμίζουμε ότι επιθυμία της οικογένειας ήταν, αντί στεφάνων, τα χρήματα να δοθούν στην ΕΣΗΕΠΗΝ για λογαριασμό των άνεργων δημοσιογράφων. Τα χρήματα μπορούν να καταθέτουν οι ενδιαφερόμενοι στο λογαριασμό της Αlpha Bank: GR 3801405320532002101093485 .
Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στο : www.thebest.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...