Πέμπτη 9 Ιανουαρίου 2014

Tι είναι το Πλέξη Class το νέο κατάστημα που άνοιξε στην Πάτρα;




Το πλέξιμο επιδρά στον οργανισμό μας σαν το καλύτερο αγχολυτικό. Δεν το λέμε εμείς, αλλά η έρευνα του Ινστιτούτου της Ιατρικής Σχολής του Χάρβαρντ.


Η έρευνα έδειξε ότι μειώνει τους παλμούς της καρδιάς κατά 11 το λεπτό, με αποτέλεσμα να ρίχνει την πίεση. Ακόμη διαπίστωσαν ότι οι άνθρωποι που πλέκουν δείχνουν πιο ευτυχισµένοι.

Τώρα οι Πατρινοί θα έχουν την ευκαιρία να πλέξουν με την καρδιά τους σε ένα νέο χώρο που άνοιξε μέσα στις γιορτές! Το "Πλέξη Class" είναι ένας χώρος, όπου θα μπορέσετε να περάσετε ευχάριστα και με ελάχιστο κόπο και λίγα χρήματα, να νοιώσετε τη χαρά ότι φτιάξατε κάτι από τα χεράκια σας!

Θα μπορέσετε να αγοράζετε τα νήματα για τις δημιουργίες σας, διαλέγοντας μέσα από μια μεγάλη συλλογή, την οποία συνεχώς θα ανανεώνεται και ταυτόχρονα, να καθίσετε στο χώρο του καταστήματος να ξεκινήστε και να ολοκληρώσετε τις δημιουργία σας, πίνοντας το καφεδάκι που μόλις θα σας κεράσουν.

Πάντα δίπλα σας, θα υπάρχει ένας άνθρωπος να σας συμβουλέψει και να σας κατευθύνει. Και να μην έχετε πλέξει ποτέ, θα σας φανεί ένα ευχάριστο ΠΑΙΧΝΙΔΙ, και το αποτέλεσμα θα σας εκπλήσσει, κάθε φορά και περισσότερο! Φιλοποίμενος 34, Πάτρα, τηλ. 697 191 3918!

Πηγή : flamiskonstantinos.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...