Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2014

Εκτός ελέγχου ο Justin Bieber: Ξοδεύει κάθε εβδομάδα για ναρκωτικά 6.000 ευρώ

Εκτός ελέγχου ο Justin Bieber: Ξοδεύει κάθε εβδομάδα για ναρκωτικά 6.000 ευρώ

Η σύλληψη του Justin Bieber την περασμένη εβδομάδα προκάλεσε μεγάλη ανησυχία για τον δρόμο που έχει επιλέξει να ακολουθεί ο super star....
 Μάλιστα όσο περνούν οι μέρες σοκάρουν τα στοιχεία που έρχονται στο φως για τις καταχρήσεις που κάνει ο Justin Bieber.
Άνθρωποι που είναι πολύ κοντά του λένε ότι ο Justin είναι εκτός ελέγχου και υποστηρίζουν ότι κάθε εβδομάδα ξοδεύει 6.000 ευρώ για μαριχουάνα!
Φίλοι του super star αποκάλυψαν στην Sun ότι σε καθημερινή βάση κάνει χρήση χασίς και ενός νέου ναρκωτικού που έχει σαν βάση την κωδεΐνη.
«Το χασίς παίζει σημαντικό ρόλο στη ζωή του Justin. Καπνίζει δώδεκα τσιγαριλίκια την ημέρα και μπορεί να ξοδεύει ακόμα και 6.000 ευρώ εβδομαδιαίως. Παίρνει επίσης αντικαταθλιπτικά και ηρεμιστικά», λέει φίλος του.
Όπως αποκάλυψε μάλιστα παραγγέλνει το σιρόπι με κωδεΐνη από τον Καναδά και το πίνει μαζί με χυμό ανανά.
biebr2.jpg
Η κατάστασή του για τους ανθρώπους που τον ξέρουν έχει ξεφύγει από τα όρια. Ο μάνατζέρ του, του έδωσε τελεσίγραφο να μπει σε κέντρο αποτοξίνωσης, διαφορετικά θα σταματήσει την συνεργασία τους.
Μέχρι τώρα πάντως δεν έχει γίνει γνωστό ποια είναι η στάση της μητέρας του, η οποία όπως ακούστηκε είναι και αυτή που του έδινε τα αντικαταθλιπτικά.
Πηγή : Newspistol.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...