Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2014

Η μεγάλη έκπληξη που μου εκμυστηρεύθηκε η Βίβιαν Λέση !



Το γεγονός ότι ο καλλιτεχνικός επαναπατρισμός της Βίβιαν Λέση στο νυχτερινό κέντρο της Παριζιάνα 9/8 , κατάφερε να αποσπάσει διθυραμβικές κριτικές , δεν δείχνει να της επηρεάζει σε ιδιαίτερο μεγάλο βαθμό .
Η εντυπωσιακή Πατρινή τραγουδίστρια ετοιμάζεται για το παρακάτω καθοριστικό σκαλοπάτι της μετέπειτα καριέρας της , ετοιμάζοντας μας δεκάδες εκπλήξεις . Συγκεκριμένα σε πρόσφατη συνομιλία που είχα μαζί της , μου αποκάλυψε πως σε μόλις λίγες μέρες θα βγει στην επιφάνεια , η κίνηση "ματ" που με τόσο μαεστρία έχει σχεδιάσει .

Όσοι επιθυμείτε να πληροφορηθείτε από πρώτο χέρι περί αυτού , τότε δεν έχετε παρά να την επισκεφθείτε την ημέρα της ερχόμενης Παρασκευής , φυσικά αποκλειστικά στην πίστα της μικρής Γαλλίδας . 

Το μόνο σίγουρο δεδομένο είναι πως στο αντίκρισμα του τελικού - καλλιτεχνικού αποτελέσματος , αναμένεται να αναστατωθεί κόσμος και κοσμάκης ...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...