Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2014

Δύο περιστατικά με «τσαμπουκάδες» σε νυχτερινά κέντρα




Τσαμπουκάδες, ξύλο και άρνηση πληρωμής λογαριασμών συνθέτουν το σκηνικό της έντασης που επικρατεί στη νυχτερινή ζωή της πόλης. Το περασμένο Σάββατο, σε κεντρικό νυχτερινό κέντρο, λίγο μετά τις 6:30 τα ξημερώματα, παρέα Κυπρίων φοιτητών, σε κατάσταση μέθης, αρνήθηκε να πληρώσει το λογαριασμό που είχε κάνει στο μαγαζί, έχοντας πιει δεκάδες σφηνάκια και ‘’υποβρύχια’’.

Όταν μάλιστα ο μπάρμαν του μαγαζιού τους ζήτησε τα λεφτά, αυτοί τον έβρισαν χυδαία και πήγαν προς την έξοδο. Η ‘’διαπραγμάτευση’’ συνεχίστηκε έξω από το νυχτερινό κέντρο για αρκετή ώρα, όπου με την επέμβαση των ψυχραιμότερων οι ''τσαμπουκαλήδες’’ φοιτητές δέχθηκαν να ξαναμπούν και να πληρώσουν τα ''σπασμένα’’. Σε ένα άλλο κέντρο παρέα πέντε ατόμων, προσπάθησαν να μπουν στο κατάστημα με…. φόρμες! Οι υπεύθυνοι του νυχτερινού κέντρου έσπευσαν να τους εμποδίσουν την είσοδο, και υπήρξε έντονος διαπληκτισμός, ακόμη και στη μέση του δρόμου. Τελικά, το επεισόδιο έληξε, αφού ένας από τους υπευθύνους του καταστήματος γνώριζε έναν εκ των «ανδρών με τις φόρμες» και τα πνεύματα ηρέμησαν!

Πηγή : flamiskonstantinos.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...