Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2014

Πάτρα: Σοκ στην πόλη απο την θανατηφόρα παράσυρση 90χρονου με πατερίτσες στην οδό Γούναρη! ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Πάτρα: Σοκ στην πόλη απο την θανατηφόρα παράσυρση 90χρονου με πατερίτσες στην οδό Γούναρη! ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ Το τραγικό συμβάν σημειώθηκε το πρωί

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία απο το τραγικό συμβάν που σημειώθηκε το πρωί όταν ένα ιδιωτικής χρήσεως φορτηγό αυτοκίνητο παρέσυρε και τραυμάτισε θανάσιμα τον 90χρονο Παναγιώτη Παναγιωτόπουλο στο κέντρο της πόλης.
Όλα συνέβησαν λίγο μετά τις 9 το πρωί στην οδό Γούναρη στο ύψος της πλατείας Μαρούδα όταν το φορτηγό σταμάτησε στο φανάρι. Ο ηλικιωμένος επιχείρησε να περάσει το δρόμο χρησιμοποιώντας τις πατερίτσες του.
Μαρτυρίες αναφέρουν οτι ο οδηγός του οχήματος ξεκίνησε όταν άναψε πράσινο το φανάρι χωρίς να αντιληφθεί την παρουσία του ηλικιωμένου στο δρομο, με αποτέλεσμα να τον παρασύρει. Κάποιοι μάλιστα υποστηρίζουν οτι ο οδηγός κατάλαβε τι συνέβη και σταμάτησε όταν διερχόμενοι έβαλαν τις φωνές μπροστά στο θέαμα που αντίκρισαν.
Ο άτυχος ηλικιωμένος διακομίστηκε στο νοσοκομείο αλλά όπως αποδείχθηκε ήταν αργά.
Πηγή : thebest.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...