Τρίτη 31 Δεκεμβρίου 2013

2013 : Μια χρονιά γεμάτη συγκινήσεις - Οι λόγοι που το patra gossip news.gr αγαπήθηκε από χιλιάδες επισκέπτες ...


Απέχοντας μόλις λίγες ώρες πριν το οριστικό τέλος του τρέχοντος δίσεκτου έτους ( κατά πολλούς ) , τα συναισθήματα της τελευταίας στιγμής σαφέστατα και είναι ανάμικτα ...

Η όλη αρχική ιδέα δημιουργίας του patra gossipnews.gr προήλθε από καθαρά συγκυρία της τύχης , ύστερα από συζήτηση που είχα με τον έναν εκ των ιδιοκτητών του www.patragoal.gr , Αποστόλη Νικολοπουλο . Δεν τίθεται η παραμικρή αμφιβολία πως αποτελεί το πρόσωπο κλειδί εκείνο , χάρη στον οποίον βάλαμε την μηχανή μπρος . Οι πρώτοι μήνες της επίσημης λειτουργίας καταναλώθηκαν στο να εστιάσουμε στο είδος του ρεπορτάζ που θέλαμε να υπηρετήσουμε . Τα τοπικά lifestyle θέματα που εστιάζαμε σε καθημερινή βάση , αρχικά προκαλούσαν την κοινή γνώμη , όμως με την πάροδο του χρόνου , καταφέραμε επιτέλους να μας αποδεχτούν ακόμη και οι πιο φανατικοί μας "εχθροί" .

'Ενα πρωί με το που άνοιξα τα προσωπικά του email , έκπληκτος διαπίστωσα το μήνυμα του Κωνσταντίνου Φλαμή προκειμένου να μιλήσουμε .... και μετέπειτα να συνεργαστούμε στην ανεξάρτητη εβδομαδιαία εφημερίδα "Κόσμος" της Πάτρας . Σημείο αιχμής αποτέλεσε η γνωριμία μου με τον ιδιοκτήτη του Flashstars.gr , Γιάννη Πεφάνη , με τον οποίον εκτός από στενό συνεργάτη , παράλληλα αποτελεί και οικογενειακό φίλο . Επί της ευκαιρίας να ευχαριστήσω δημόσια τον διευθυντή του www.gossip-tv.gr , Νασο Γουμενίδη , για την ανοιχτή του στήριξη προς το πρόσωπο μου , με την ναζιστική χειρονομία που προέβη ο Σταμάτης Γονίδης σε καλοκαιρινή του συναυλία , να αποτελεί πρώτο θέμα στα κορυφαία διαδικτυακά portal της χώρας ( ΕΔΩ ) . Να μην ξεχάσουμε να ευχαριστήσουμε την διακεκριμένη δημοσιογράφο του www.bizznews.gr - περιοδικού "Χαι" - Free press "Extravagaza " , Άννα Τσιάλτα , τον συνεκδότη του www.styleland.gr και παράλληλα δημοσιογράφο της καθημερινής αθλητικής εφημερίδας "Πρωταθλητής" , Γιάννη Γρίβα , τον διαχειριστή των Μουσικά Τέμπο , Βασίλη Μπρούτσο , τον ιδιοκτήτη του www.beebox.gr , Άγγελο Τσονάκα καθώς και όσους στάθηκαν άξιοι συνοδοιπόροι της καινοτομικής μας πορείας !

Το επόμενο προσωπικό στοίχημα που έθεσα στον εαυτό μου σαν Ηλίας Τσίπας , ήταν η ανάληψη ηγετικού ρόλου και πιο συγκεκριμένα του υπεύθυνου των δημοσίων σχέσεων στα μεγαλύτερα εν ενεργεία νυχτερινά καταστήματα της Πάτρας , ξεχωρίζοντας την Παριζιάνα Live - Αστέρια Live - το πρώην Γυάλινο Live και το νεοεισερχόμενο "Κέντρο Πατρών" - Αρείων Live . Έτσι λοιπόν οτιδήποτε αφορούσε το νυχτερινό γίγνεσθαι της Αχαϊκής πρωτεύουσας , είχατε την δυνατότητα να το πληροφορηθείτε σε πρώτη αποκλειστικότητα μέσα από το Patra Gossip News .Gr . Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί η φανερή τοποθέτηση της Σαμπρίνας υπέρ της κόντρας που ξέσπασε μεταξύ Νότη Σφακιανήκη - Δέσποινας Βανδή , αποτελώντας σημείο αναφοράς στα κορυφαία sites-blogs ( Gossip - Tv enikos.gr , tromaktiko.gr , spirospero.gr .. ) Κάντε κλικ : ΕΔΩ .

Και εκεί που ορισμένοι θεωρούσαν πως οι δυνάμεις μου είχαν στερέψει , μέσα σε χρόνο ρεκόρ προήλθε το tsipashlias.gr

Το τελευταίο σκέλος του σημερινής ανασκόπησης που αποφασίσαμε να πραγματοποιήσουμε για την συνολική πορεία που διασχίσαμε κατά το 2013 , εστιάζει στο όνειρο , στην ιδέα που τελικά έλαβε σάρκα και οστά . Φυσικά δεν αναφερόμαστε σε τίποτα άλλο παρά την επίσημη κυκλοφορία της νέας μεγάλης μηνιαίας  free press εφημερίδας όλων των Πατρινών , της δικής σας ΠΡΟΤΑΣΗΣ. Ήδη μέσα στα δυο πρώτα τεύχη που έχουν εκδοθεί , οι κριτικές και τα σχόλια που έχουμε αποκομίσει , σαφέστατα και δεν θα μπορούσαν να κυμανθούν σε καλύτερο πλαίσιο . Φυσικά να πω δημόσια ένα μεγάλο ευχαριστώ στην πρόταση συνεργασίας που μου πρότεινε ο Κωνσταντίνος Μαρκέτος !



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...