Πέμπτη 21 Ιουνίου 2018

Διαβάστε στο «Tsipas-Hlias blog» -«ΛΙΩΜΑ» : To μυστικό πίσω από την τεράστια επιτυχία του νέου τραγουδιού του Κ.Αργυρού

Αποτέλεσμα εικόνας για ARGYROS ΛΙΩΜΑ
Γνωρίζετε ήδη πως ο Κωνσταντίνος Αργυρός, το πιο hot όνομα αυτή τη στιγμή στα εγχώρια μουσικά δρώμενα, είναι και πάλι κάτοικος «Fantasia», στο μόνιμο καλλιτεχνικό του στέκι τα τελευταία χρόνια, συμφερόντων Κώστα Μπερτάκη, έχοντας στο πλάι του τον Νίνο. 

Μπορεί επίσης να γνωρίζετε πως κυκλοφόρησε πριν λίγες ώρες το νέο του τραγούδι , με τίτλο "Λιώμα", και ήδη γίνεται ..χαμός. Αφού, με το καλημέρα «σκαρφάλωσε» στην κορυφή του ελληνικού YouTube [#1 on trending ]. Χωρίς αμφιβολία, πρόκειται για ένα αρκετά ανεβαστικό τραγούδι-σε πολλούς θυμίζει το ξημερώματα νο2- τη μουσική και τους στίχους του οποίου έγραψε ο ίδιος ο τραγουδιστής μαζί με τον Λευτέρη Κιντάτο και υπόσχεται να μας κρατήσει συντροφιά τα καλοκαιρινά βράδια μας.


Με μια πιο προσεκτική ματιά, όμως, θα δείτε ότι όλη η ουσία έγκειται αλλού. Αφορά το βίντεο κλιπ, που, από τη πρώτη ματιά, σε εντυπωσιάζει και θυμίζει ταινία μικρού οίκους. Είναι υπερπαραγωγή, με απλά λόγια. 

Η απάντηση βρίσκεται σε αυτό που είχα πει προ αρκετών μηνών. Όπως είχαμε γράψει σε σχετικό ρεπορτάζ : 

«Ο Κωνσταντίνος Αργυρός «βλέπει» το όνομα του να σημειώνει κατακόρυφη άνοδο , στην χειρότερη μάλιστα εποχή για την ελληνική δισκογραφία και για την νύχτα. Οι εμφανίσεις του στα κέντρα του Κώστα Μπερτάκη, προσωπικού του μέντορα και δικαιωματικά του πιο επιτυχημένου επιχειρηματία της εποχής του, σημειώνουν πρωτοφανή επιτυχία.

Όπως θα θυμάστε σε παλαιότερες συνεντεύξεις του καλλιτέχνη, είχε δηλώσει πως τα χρήματα δεν είναι αυτοσκοπός αλλά μέσο για να ζήσει καλύτερα και να επεκτείνει τη μουσική του δραστηριότητα . Κάτι τέτοιο αποτυπώνεται ξεκάθαρα στην παραγωγή των βίντεο κλιπ των δύο τελευταίων του τραγουδιών. Τόσο το «Ξημερώματα»  , όσο και το  «Ψέματα» , σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες μoυ, είναι δικής του παραγωγής. Της «Argy Productions» για την ακρίβεια . Της εταιρίας μουσικών video clip, με κορυφαία κινηματογραφική ποιότητα, που ίδρυσε πριν λίγο καιρό. 

Εν κατακλείδι , είναι προφανές – ακόμη και από κάτι τέτοιες λεπτομέρειες – πως ο «σκεπτόμενος» Κωνσταντίνος διευρύνει τους ορίζοντες της γνώσης του σε τούτη τη δουλειά Η επιτυχία φαίνεται πως δεν τον καθησυχάζει και αναζητεί συνεχώς «αυτό το κάτι», με στόχο την διατήρηση των κεκτημένων , μα προπαντός την περαιτέρω εξέλιξη».

Διαβάστε επίσης : Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΤΟΥ ΑΡΓΥΡΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...