Δευτέρα 20 Αυγούστου 2018

Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΤΟΥ ΑΡΓΥΡΟΥ

Αποτέλεσμα εικόνας για ΑΡΓΥΡΟΣ ΛΙΩΜΑ
Στο σημείο που βρίσκεται, δεν υπάρχει άλλο σενάριο. Έχουν δρομολογηθεί τα πράγματα για τον Κωνσταντίνο Αργυρό. Το επαγγελματικό του μέλλον, ευρισκόμενο στα χέρια του Κώστα Μπερτάκη, φαντάζει ακόμη πιο λαμπρό. 

Όπως έχει γίνει γνωστό, από τις 31/8 επιστρέφει στο Φαντασία,  (και πάλι ) με τον Νίνο, για να «βγάλουν» αυτή τη φορά το χειμώνα. Και μπορεί να «σάρωσαν» στο πρώτο τους εγχείρημα μεσούσης του καλοκαιριού, όμως ...έπαιζαν μόνοι τους μπάλα . Χωρίς ιδιαίτερο ανταγωνισμό. Εξαιρώντας φυσικά τον «γείτονα» και ιδιαίτερα ...φορτσάτο το τελευταίο διάστημα Κιάμο.

Διαβάστε ακόμη : Οι ...μαυροκόρακες, ο Αργυρός και το «ποιος τελικά βρίσκεται πίσω από Tsipas Blog»;

Πλέον, τα δεδομένα της αγοράς θα ναι πολύ διαφορετικά. Αφού θα καλεστούν, κατά κύριο λόγο ο Κωνσταντίνος και δευτερευόντως ο Νίνο, να αντιμετωπίσουν τα πιο «ιερά τέρατα» της βαριάς κατηγορίας της μουσικής βιομηχανίας . Αυτοί θα είναι ο Αντώνης Ρέμος, ο Νίκος Βέρτης, ο πατρινός Νίκος Οικονομόπουλος, η Πάολα, ο Γιώργος Μαζωνάκης κ.α .

Αυτό το γνωρίζει πολύ καλά ο κος Μπερτάκης, ο οποίος ως γνήσιος πρωταθλητής είναι σίγουρο πως έχει πάρει θέση στο παρασκήνιο. Για να ενισχύσει τον συνεργαζόμενο καλλιτέχνη-τον Αργυρό- ακόμη περισσότερο. Όχι μόνο δεν περιορίζεται στην επιτυχία του «Λιώμα», που, σημειωτέον, έχει σκαρφαλώσει στην κορυφή του ραδιοφωνικού airplay, θυμίζοντας κάτι από «Ξημερώματα», αλλά επιπλέον χώνει βαθιά το χέρι στη τσέπη για την κυκλοφορία νέας ολοκληρωμένης δισκογραφικής δουλειάς. 

Καταλάβατε τώρα πώς χτίζεται η επιτυχία; 

Με στρατηγικό μάνατζμεντ και λεφτά. Χωρίς αυτά δεν υπάρχει ..παράδεισος. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...