Κυριακή 3 Ιουνίου 2018

ΠΛΉΡΗΣ ΕΠΙΒΕΒΑΊΩΣΗ «TSIPAS-HLIAS BLOG» ΓΙΑ ΦΑΝΤΑΣΙΑ: ΤΑ ΓΈΛΙΑ ΤΟΥ ΒΊΚΤΩΡΑ ΡΈΣΤΗ, Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΉ ΑΡΓΥΡΟΎ ΚΑΙ Η ΜΕΓΆΛΗ ΈΚΠΛΗΞΗ!

«Το ψέμα έχει κοντά ποδάρια». Αναφέρει η γνωστή λαϊκή παροιμία, η οποία βρίσκει απήχηση στην περίπτωση του Φαντασία. Του πολυσύχναστου νυχτερινού κέντρου επί της Λεωφόρος Ποσειδώνος 5 , στο Ελληνικό, συμφερόντων Κώστα Μπερτάκη.

Όπως σας είχα αποκαλύψει , σε ανύποπτο ακόμη χρόνο, κάποιοι, προφανώς ενοχλημένοι από πορεία πρωταθλητισμού του συγκεκριμένου επιχειρηματία στον χάρτη της νυχτερινής Αθήνας, κινήθηκαν υπόγεια. Διέρρευσαν σε φιλικά προσκείμενα media την «πληροφορία» περί αλλαγής ιδιοκτησιακού καθεστώτος! Λέγοντας, μάλιστα, ότι οι νέοι ιδιοκτήτες είχαν ήδη αρχίσει να πειραματίζονται με κάποιες συνθέσεις που είχαν στα σκαριά. 

Κάτι τέτοιο, βέβαια, δεν ίσχυε ποτέ. Από τη στιγμή που ο κος Μπερτάκης ήταν πάντα, σε όλα του, τύπος και υπογραμμός προς τον Βίκτωρα Ρέστη, στον οποίον ανήκει το ακίνητο, δεν υπήρχε κανένας λόγος να αναζητήσει νέους αγοραστές. Αυτό εκμυστηρεύτηκε ο ίδιος ο εφοπλιστής σε κατ' ιδίαν συνομιλία με στενό συνεργάτη του, με αφορμή τα όσα είχε αποκαλύψει το «Tsipas-Hlias blog». Ότι, με άλλα λόγια, ο μοναδικός που κάνει κουμάντο στο Fantasία ήταν, είναι και θα είναι ο Μπερτάκης. Με όλα τα άλλα αναληθή και ανυπόστατα που ακούστηκαν το προηγούμενο διάστημα, απλά βάζει τα γέλια. 

Τρανή επιβεβαίωση όλων των παραπάνω αποτελεί η είδηση ότι ο Κωνσταντίνος Αργυρός από τις 22/6 επιστρέφει ...σπίτι του. Επί τη ευκαιρία, πληροφορούμαι ότι έπεται ακόμη μια μεγάλη έκπληξη, καθώς στο πλευρό του θα βρίσκεται ο Νίνο. Ο πιο ανατρεπτικός καλλιτέχνης της ελληνικής μουσικής σκηνής ...

Φωτογραφία του Haris Lebi Gold.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...