Τετάρτη 28 Μαρτίου 2018

ΞΑΝΑΡΧΙΖΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ, ΠΙΟ ΞΕΦΤΥΛΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ



Κοροϊδεύουν. Δεν έχουν άλλη πολιτική επιλογή από την καραμπινάτη κοροϊδία! Αφού δεν θέλουν, πιθανόν να μην ενδιαφέρονται για το κωλοποδόσφαιρο, να βάλουν το μαχαίρι στο κόκκαλο, το ρίχνουν στην πλάκα. Διακόπτουν το πρωτάθλημα και το ξαναρχίζουν. Χωρίς να πείσουν κανέναν, γιατί το ξαναδιέκοψαν και γιατί το ξαναρχίζουν.

Αυτοί που παριστάνουν την κυβέρνηση θέλουν να παίζεται πρωτάθλημα. Κανονικά. Αλλά να μην τους ξεβρακώνει κιόλας. Τα επεισόδια που διασύρουν διεθνώς την χώρα καταδεικνύουν την ανυπαρξία της κυβερνητικής παρέμβασης εδώ και περισσότερο από τρία χρόνια.
Επαναρχίζει το πρωτάθλημα το προσεχές Σαββατοκύριακο γιατί, λέει, οι ΠΑΕ έκαναν δεκτές τις δεσμεύσεις που ζήτησε ο αρμόδιος υφυπουργός. Τα πάντα τακτοποιήθηκαν, λοιπόν!.
Όπως ένας πολιτικός… «δεσμεύεται» να εφαρμόσει αυτά που υπόσχεται όταν είναι υποψήφιος πρωθυπουργός. Ο Τσίπρας, για παράδειγμα. Όσα είχε δεσμευθεί, όπως ο Τζίμης ο Τίγρης στις πλατείες με αλυσίδες και χειροπέδες, τα έκανε. Έτσι και οι μεγαλομέτοχοι των ΠΑΕ, δεσμεύτηκαν... κι αυτοί.
Κι αν ξαναγίνουν όργια στα γήπεδα, το πρωτάθλημα δεν θα ξαναδιακοπεί. Οι δεσμεύσεις στον υφυπουργό πιάνονται από την… προσεχή σαιζόν.
πηγή : apodytiriakias.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...