Τρίτη 12 Μαρτίου 2019

Το "Tsipas-Blog" αποκαλύπτει: Ο Νικολόπουλος βλέπει «δάχτυλο» Μπόμπολα που το Stoiximan.gr τον βγάζει ...τρίτο

Αποτέλεσμα εικόνας για Νικολοπουλος νικος
Από το "tsipas-blog" (ΕΔΩ) πληροφορήθηκε, μεταξύ άλλων, και ο Νίκος Νικολόπουλος για τις νέες αποδόσεις του stoiximan.gr, όσον αφορά στους διεκδικητές του δημαρχικού θώκου της Πάτρας. 

Θυμίζουμε πως ο νυν δήμαρχος Κώστας Πελετίδης από το 1.15 ανέβηκε στο 1.25, ο Γρηγόρης Αλεξόπουλος από το 8.50 έπεσε στο 5.00, ενώ ίδιος παράμεινε σταθερά στο 12αρι. Από εκεί και κάτω, επικρατεί το απόλυτο χάος, με τον Νίκο Παπαδημάτο, αλλά και τους υπόλοιπους μνηστήρες, να μην έχουν καμία τύχη να διαβούν την πόρτα της Μαιζώνος. 

Τα παραπάνω ποσοστά δεν ήταν αυτά που «ενόχλησαν» τόσο τον ανεξάρτητο βουλευτή και υποψήφιο δήμαρχο Πατρέων Νίκο Νικολόπουλο, όσο όταν έμαθε ότι ο κ. Φώτης Μπόμπολας είναι βασικός μέτοχος στο stoiximan.gr.

Και αμέσως , σύμφωνα με το "tsipas-blog", τηλεφώνησε στους τηλεοπτικούς του συνεργάτες, όπως και στον πρόεδρο της Επιτροπής Εποπτείας και Ελέγχου Παιγνίων, να διερευνήσουν το θέμα. Αφού θεωρεί πως ο  πρώην ισχυρός εκδότης και καναλάρχης με το να τον "χρίζει" τρίτο φαβορί, τον ...εκδικείται. 

Μάλιστα, ο Νικολόπουλος, για να στηρίξει αυτή του την άποψη, συνδέει την καταδίκη του πατριάρχη της οικογένειας κ.Γιώργου Μπόμπολα, σε οκτώ μήνες φυλάκιση με αναστολή από το Εφετείο Πλημμελημάτων Αθηνών για τη συκοφαντική δυσφήμιση δια του Τύπου.

Τη μήνυση είχε καταθέσει ο πρόεδρος Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Νίκος Νικολόπουλος για δημοσιεύματα του «Έθνους» πριν δυο χρόνια, όταν είχε παραιτηθεί από το υπουργείο Εργασίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...