Τετάρτη 27 Μαρτίου 2019

ΠΙΣΩΓΥΡΙΣΜΑ ΓΙΑ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ Η ΤΡΙΑΡΑ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΥ- «Τ' ΑΚΟΥΣΑΝ ΧΟΝΤΡΑ» ΔΡΟΣΟΣ-ΣΥΜΜΑΧΟΙ

Αποδοκιμασίες κατά του Δρόσου - Μετόχων, «υμνούσαν» Οφρυδόπουλο!
Αυτό το παιχνίδι μέσα στο γήπεδο σου δεν χανόταν για την Παναχαΐκή. Από το πρώτο λεπτό κιόλας, οι γηπεδούχοι σήκωσαν τα χέρια. Δεν είχαν την παραμικρή απαίτηση για αποτέλεσμα. Ο ΑΟΧ Κισσαμικός έπαιζε μόνος του. Άλλαζε τη μπάλα εύκολα, δίχως την παραμικρή πίεση από τον αντίπαλο.

Στο επτάλεπτο έφαγε το πρώτο γκολ η Παναχαΐκή, η οποία καλύτερα να μην έμπαινε καθόλου στο γήπεδο. Η μεταλλαγμένη Παναχαΐκή, με την ίδια προβληματική εικόνα, όπως με την Δόξα Δράμας. Μια Παναχαΐκή κακή και με γκάφες. Με χοντρά λάθη. Με μελαγχολική παρουσία στο γήπεδο και καμία αντίδραση.
Η ίδια εικόνα και στην επανάληψη. Φλύαρη και καθόλου απειλητική η Παναχαΐκή, συνέχισε την προσφορά τερμάτων στον αντίπαλο.
Το 0-1 έγινε 1-3, γιατί η Παναχαΐκή απέναντι στην ομάδα των Χανίων θύμισε μια ομάδα - φάντασμα, με παίκτες που έβγαζαν... μιζέρια . Αντί για πάθος, έβλεπες προβληματισμό. Αντί για φλόγα, σκεπτικισμό. Αντί για τρέλα, φόβο. Καμιά ομάδα στον κόσμο δεν κέρδισε παίζοντας φοβισμένη. Σε κανένα άθλημα. Ποτέ. Ακόμα κι αν σ’ αυτή βρίσκεται ο καλύτερος παίκτης που έχουν δει τα μάτια μας. Η Παναχαΐκή δεν θα μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση. Κι ας είχε πάρει φόρα. 
Από την άλλη, ο Κισσαμικός, ο ιδιαίτερα ανεβασμένος το τελευταίο διάστημα,με το ..καλημέρα έγινε μπουκαδόρος και έφτασε στο 3-1 με προσωπικές ενέργειες, εκμεταλλευόμενος την ανυπαρξία της Παναχαΐκής. 
Το’ χασε το ματσάκι η Παναχαΐκή, και μαζί την δεύτερη θέση της Football League, γιατί, με μία κουβέντα, έπαιζε χωρίς να το πολυπιστεύει. Σήμερα είδα παίκτες που απλά περπατούσαν στο γήπεδο σαν ένα φάντασμα. Δε ζητούσαν μπάλα, δεν έκανα σλάλομ, δεν έψαχναν σουτ. Έμοιαζαν… δυστυχισμένοι, λες και είχαν χάσει το χαμόγελό τους, την όρεξή τους. Ο τερματοφύλακας της Παναχαΐκής ήρθε σε επαφή με την μπάλα περισσότερες φορές από τον Ελευθεριάδη. Τραγικό!
Αναπόφευκτο, ήτανλοιπόν, που οργανωμένοι και απλοί φίλαθλοι τα έβαλαν με τον Δημήτρη Δρόσο και τους μετόχους. 
Μετά το 2-0 οι οργανωμένοι φίλαθλοι φώναζαν υβριστικά συνθήματα κατά του αντιπροέδρου της ΠΑΕ, αλλά και συγκεκριμένων μετόχων.
Οι αποδοκιμασίες ήταν ακόμα πιο έντονες μετά το τρίτο γκολ, αφού η εικόνα της ομάδας ήταν τραγική. Δεν ήταν λίγες οι φορές που οι φίλαθλοι της Παναχαϊκής, φώναξαν ρυθμικά το όνομα του Σωκράτη Οφρυδόπουλου, όπως συνέβη και στο τέλος του αγώνα.
Μάλιστα οι φίλαθλοι χειροκρότησαν θερμά τους ποδοσφαιριστές που πήγαν προς την σκεπαστή.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...