Παρασκευή 29 Μαρτίου 2019

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ : Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΑΝΑΘΕΡΜΑΝΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ ΤΟΥ

Αποτέλεσμα εικόνας για ΘΑΝΑΣΗς ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΑΣΤΕΡΑς ΑΜΑΛΙΑΔΑς
Ο Θανάσης Παπαγεωργίου είναι ο άνθρωπος που πέρσι βοηθούσε οικονομικά τον Αστέρα Αμαλιάδας. Πέρσι το ξαναλέω, γιατί φέτος έχει αποχωρήσει. Ακόμη και έτσι όμως, τους δίνει μια εκατοστάρα (για χιλιάρικα μιλάμε), όχι για να συνεχίσουν να τον μνημονεύουν, αλλά για να μην «σβηστούν» απ’ τον χάρτη. Ποιος να το πιστέψει. Το παλικάρι κάνει την πλάκα του. Κι όμως, αυτή είναι η αλήθεια.

Ο συγκεκριμένος, λοιπόν, που είναι ο πλουσιότερος αυτοδημιούργητος επιχειρηματίας του κόσμου της νύχτας, νιώθει περήφανος για την στάση του αυτή. Και νιώθει περήφανος που είναι straight.Και δεν το λέω επειδή τυγχάνει να είναι φίλος μου. Αυτή η λέξη φθάνει Straight. Κι ένας straight δεν μπορεί να μην έχει εγωισμό, υπερηφάνια, αλλά και γενναιοδωρία. Αισθήματα.

Η υπερηφάνεια του Θανάση Παπαγεωργίου, για να μπούμε στο ψητό, δεν του επιτρέπει να ζητήσει από τους ανθρώπους στην Παναχαΐκή να του δώσουν την ομάδα. Σε περίπτωσηβέβαια, που επαληθευοντουσαν οι φήμες για αποχώρηση Δρόσου. Η  «προφητεία» όμως δεν επαληθεύτηκε, όπως χθες αποκάλυψε πρώτο το "Tsipas-Hlias-Blog"

Και να συνέβαινε πάντως αυτό, δεν υπήρχε καμία περίπτωση ο Παπαγεωργίoυ, ο Παπαγεωργίου που ξέρω εγώ, να χτυπούσε την πόρτα των πατρινών. Το έκανε μια φορά και μίλησε ξεκάθαρα για όλα. Οπότε, παίρνω απόσταση από αυτά που γράφει ο γνωστός  δημοσιογράφος Σωτήρης Γεωργούντζος στο sportstonoto.gr.  Ότι, δηλαδή , ανοίγει ξανά ο δρόμος της εμπλοκής με την ομάδα της Παναχαϊκής. 

Σε καμία περίπτωση. Περίεργο, ε; Περιεργότατο. Απίστευτο κι όμως αληθινό.

Τώρα που το σκέφτομαι καλύτερα, ίσως να υπάρχει μια περίπτωση. Το να γίνει το αντίστροφο : Oι Σύμμαχοι, σαν να λέμε, να πάνε στον Παπαγεωργίου. 

Μόνο έτσι ....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...