Κυριακή 31 Μαρτίου 2019

ΠΑΙΖΕΙ ΤΑ … ΡΕΣΤΑ ΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΘΕΣΗ Η ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ

Το πιο κρίσιμο παιχνίδι της, στη μάχη της φετινής Football League, δίνει σε λίγη ώρα από τώρα, στις 16:00, στο "σπίτι" της στο γήπεδο της Αγυιάς στην Πάτρα, η Παναχαΐκή κόντρα στον Εργοτέλη. Παίζει τα … ρέστα της για να παραμείνει ζωντανή στην κατάκτηση της δεύτερης θέσης, αφού χρειάζεται μόνο τη νίκη.

Ο Εργοτέλης, που πάντα παραμένει ένας υπολογισμός αντίπαλος, θέλει επίσης τη νίκη για να την φτάσει στη βαθμολογία και να ελπίζει να μπει δυνατά στο «κόλπο» της ανόδου.

Η Παναχαΐκή, σήμερα, θα προσπαθήσει να αντιστρέψει το κλίμα, που έχει δημιουργηθεί μετά τα όσα έγιναν στο ματς με τον Κισσαμικό και το 1-3, μετά την οξύτατη κόντρα Δρόσου και οργανωμένων και μετά τη μπούκα άγνωστων (οργανωμένων;) στο γήπεδο της Παναχαϊκής, και τα υβριστικά και απειλητικά μηνύματα που έγραψαν σε όλη την εξέδρα των επισήμων. 

Η αποστολή στον σημερινό «τελικό» αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:  Σούλης, Κολοβούρης, Ντάσιος, Mohsni, Montiel, Σωτηράκος, Πολίμος, Πολυχρόνης, Σταμόπουλος, Πλέγας, Φουρλάνος, Κυνηγόπουλος, Coll, Αργυρόπουλος, Ελευθεριάδης, Μωραΐτης, Kovacec, Μπαστακός.

Το Stoiximan.gr (ΕΔΩ) προσφέρει ιδιαίτερα ανταγωνιστικές αποδόσεις στο σημερινό αγώνα Παναχαΐκή-Εργοτέλης. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...