Τρίτη 26 Μαρτίου 2019

«Ρουά Ματ» από τον «Φαινόμενο», ενώνοντας Τουρκία, Ρωσία και Βαλκάνια

Δεν τον πιάνεις πουθενά. Εκεί που λες ότι η κορυφή του ανήκει και ότι θα πορευτεί στο μέλλον έτσι όπως πορεύεται σήμερα, βγαίνει στην στροφή, και ξαφνικά κάνει το αναπάντεχο. Ενστερνιζοντας το πνεύμα ότι, για να γίνεις μεγάλος και να έχεις διάρκεια πρέπει να αλλάξεις, μέσα σ' ένα κόσμο που συνεχώς αλλάζει, κάνει ολικό λίφτινγκ και ξαναρίχνεται στην μάχη με κίνηση "Roua Mat". '

Έτσι, θα ονομάζεται πλέον το "Απλά Ελληνικά Νυρεμβέργης". Ο ιδιοκτήτης του, ο πάντα πρωτοπόρος και ανήσυχος Χρήστος Αναστασίου, γνωστός και ως "Φαινόμενο", ο κολλητός του Παντελίδη, το πρόσωπο που κινεί τα νήματα στη νυχτερινή ζωή της Γερμανίας, με την κίνηση του αυτή στην σκακιέρα, αποσκοπεί στο εξής : Να διευρύνει το πελατολόγιό του, αφού πλέον εκτός από ελληνικά, θα παίζει επίσης Τούρκικα, Βαλκανικά και Ρώσικα. Για το σκοπό αυτό, όπως πληροφορούμαι, κάθε βδομάδα θα εμφανίζεται στο χώρο του καλλιτέχνης από διαφορετικό κράτος. Από τις προαναφερόμενες χώρες δηλαδή. 

Ο «Φαινόμενο», όνομα και πράγμα, μπορεί να θέλει και έχει τις δυνατότητες να γίνει παγκόσμιος, όμως δεν ξεχνά την  ελληνική κοινότητα της Νυρεμβέργης. Τους δικούς του ανθρώπους. Έτσι, στις 20 Απριλίου, "έκλεισε" τον Καψάλη με την Εβίτα Σερέτη, ενώ για τις 27 Απριλίου 2019, το Μεγάλο Σάββατο του Πάσχα, ετοιμάζει πατροπαράδοτο ελληνικό γλέντι. 

Να αναφερθεί, τέλος, ότι το άνοιγμα των πυλών του "Roua Mat" έχει προγραμματιστεί για τις 6 Απριλίου, με guest έναν πολύ γνωστό Ρώσο τραγουδιστή. 





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...