Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2019

ΠΡΩΤΑ ΕΔΩ! Ο Μπερτάκης,ο Ρέμος και η επιλογή στον Νότη

Ν.Σφακιανάκης -Κ.Μπερτάκης- Α.Ρέμος
Κατ’ αρχήν. Ο Μπερτάκης έχει ιδιαίτερη σχέση με τον τραγουδιστή που είναι μία κατηγορία μόνος του, όπως ο ίδιος εκτιμάει και όλοι το επιβεβαιώνουν, Αντώνη Ρέμο. Καρατσεκαρισμένο. Ο Ρέμος είναι πολύ μέσα στη σκέψη και την καρδιά του. Στο υπογράφει ο Τσίπας. Και φυσικά αποκλείεται αύριο να αλλάξει συμπεριφορά στη σχέση του με τον Ρέμο ο Μπερτάκης. Σίγουρα αποκλείεται. 

Όμως! Αυτό δεν αναιρεί το γεγονός ότι ο Μπερτάκης είναι σοβαρός και ξέρει να κρατάει τις ισορροπίες. Μπορεί να ζυγίζει τα πράγματα στο χώρο. Και να απλώνει τα επιχειρηματικά του σχέδια την κατάλληλη στιγμή.
Επομένως, δεν μπορείς να χρησιμοποιείς το ρήμα «φοβάται» που ο επιχειρηματίας του νυχτερινού κέντρου «Φαντασία» δεν βάζει τώρα τον Αργυρό απέναντι του στη Θεσσαλονίκη. Ας το πούμε αλλιώς. Υπολογίζει σα σοβαρό αντίπαλο το κούμπαρο του Αντώνη Ρέμο.  (Θυμίζω, ο Aremovic θα κάνει πρεμιέρα στις 15/3 στην «Πύλη Αξιού», του επιστήθιου φίλου του Βασίλη Γκόγκου, έχοντας την Βανδή στο πλευρό του)
Αντί Αργυρό, λοιπόν, όπως πληροφορείται το «tsipas-hlias blog», ο Μπερτάκης κατέληξε στον Νότη Σφακιανάκη. Για να ξεκινήσει τις εμφανίσεις στο νυχτερινό κέντρο «Club Vogue» από τα μέσα Μαρτίου 2019 σε ένα σχήμα έκπληξη. Πρώτη γυναίκα δεν έχει κλείσει ακόμη, αν και γίνονται συζητήσεις με την Έλλη Κοκκίνου. 
Μόνο της πλάκας δεν είναι ο άνθρωπος που ανέδειξε τον Παντελίδη και σήμερα τρέχει με 1000 τον Αργυρό. Έχει πάρει πολύ σοβαρά, και πολύ προσωπικά, την εμπλοκή του με τη νύχτα. Ασχολείται καθημερινά 24 ώρες με τη δουλειά του, με ό,τι σχετίζεται με τη δουλειά του. 
Να ξέρουμε τι λέμε. Δεν κάνει χόμπυ ο Μπερτάκης. Δεν έχει αντιπάλους, άσχετα αν κάποιοι από αυτούς είναι με μεγαλύτερα κυβικά. Άρα, επόμενο είναι λογικό να ενδιαφέρεται για ό,τι τρέχει στον ορίζοντα. Και έχει μάθει να μην βιάζεται, αλλά να περιμένει το σωστό «timing» για να χτυπήσει.
Επιπροσθέτως, να σας πω ότι και άλλα ...μεγάλα ονόματα της λαϊκού τραγουδιού θα επιλέξουν την Θεσσαλονίκη για μετά το Πάσχα. Σίγουρα, ο Μαζώ, που θα πάρει τη σκυτάλη από τον Ρέμο στη «Πύλη», ο Οικονομόπουλος στο «Fix Night Club», αλλά και ο Κιάμος στο «Live Stage», αμέσως μετά την Αμερική. Τον οποίον πιθανότατα να τον διαδεχτεί ο Καρράς στο συγκεκριμένο χώρο της συμπρωτεύουσας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...