Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2019

Αποκλειστικό! Βαθιά υπόκλιση του Αργυρού σ' έναν φίλο, σ' έναν αδερφό, σ' ένα κολλητάρι του ....

Πόσες φορές έχουμε ακούσει τραγουδιστές να θίγονται και να ενοχλούνται με συναδέλφους τους, επειδή δεν τους έδωσαν μικρόφωνο στα μπουζούκια ή δεν τους είπαν καλησπέρα από το μικρόφωνο; Πολλές φορές.

Αυτό δεν συμβαίνει ωστόσο με τον Κωνσταντίνο Αργυρό, ο οποίος δείχνει το τελευταίο διάστημα πιο άνετος και χαλαρός από ποτέ. Κάποιοι λένε πώς αυτό οφείλεται στον επιχειρηματία που, παρόλο την κρίση, που μαστίζει ανελέητα τον κλάδο της νυχτερινής διασκέδασης, αυτός ίσως είναι ο μοναδικός που δεν φοβάται να επενδύσει στην αξία του. 

Ο λόγος για τον Κώστα Μπερτάκη, ο οποίος πέρα από άνεση προσφέρει στον καλλιτέχνη την απαραίτητη ασφάλεια που χρειάζεται. 

Σε αυτό το πλαίσιο, ο Κωνσταντίνος σε μια κίνηση απόλυτου σεβασμού και βαθιάς υπόκλισης, ανέβασε στην πίστα τον Λευτέρη Κιντατο. Φροντίζοντας, μάλιστα, να τον προσφωνήσει με πολύ κολακευτικά λόγια, λέγοντας : «Θέλω να δώσετε ένα πολύ θερμό χειροκρότημα σε έναν φίλο μου, σε έναν αδερφό μου, σε ένα κολλητάρι μου, που είναι εδώ κοντά μας απόψε ...»

Κι αυτό, διότι ο Λευτέρης, όπως ενδεχομένως γνωρίζετε, δεν είναι μόνο ο επικεφαλής του «Romeo Plus Patras», αλλά και ο άνθρωπος που βρίσκεται πίσω από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του, καθώς έχει γράψει αρκετά κομμάτια που τραγουδήθηκαν και αγαπήθηκαν ευρέως. Συμπεριλαμβανομένης των : «Τι να το κάνω»«Λιώμα»«Όσα νιώθω για σένα»«Στη δική μου αγκαλιά»

Δείτε αποκλειστικά στιγμιότυπα από το «tsipas-hlias blog»" : Εδώ - Εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...