Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2019

ΚΙ ΟΜΩΣ, Η ΝΔ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΧΡΙΣΜΑ ΣΤΟΝ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟ

Σχετική εικόνα
Το πράγμα φαινόταν από την αρχή. Παρότι κάποιοι διέρρεαν σενάρια και σκηνοθετούσαν την παράσταση «Ο εκλεκτός της ΝΔ για το δήμο της Πάτρας». 

Εν αντιθέσει με αυτούς, το «tsipas-hlias blog», στα εμπεριστατωμένα ρεπορτάζ του, αποτύπωνε την πραγματική εικόνα. Δηλαδή πως το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης δεν έχει λόγο να δώσει χρίσμα σε κανέναν. Και αυτή θα είναι η στάση της μέχρι το τέλος.

Αφού, όπως μου εκμυστηρεύτηκε υψηλοτάτη πηγή μου, που είναι δίπλα στον Πρόεδρο Κυριάκο Μητσοτάκη : «Κανένας από τους επίδοξους «γαλάζιους» μνηστήρες, ας μην κοροιδευόμαστε άλλο μεταξύ μας, δεν μπορεί να ..απειλήσει σοβαρά να εκθρονίσει τον Πελετείδη. Με ποια λογική, λοιπόν, να ανατεθεί  αυτή τη δουλειά σε κάποιον οπωσδήποτε, όταν, από τι φαίνεται, πολύ δύσκολα θα βγει εις πέρας." ...

Η συγκεκριμένη εξέλιξη, αν θεωρήσουμε ότι παραμένει ως έχει, ευνοεί σαφέστατα τον Γρήγορη Αλεξόπουλο. Είναι σαν να δίνει σε αυτόν το χρίσμα η ΝΔ. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...