Πέμπτη 7 Ιουνίου 2018

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΤΟ «TSIPAS-HLIAS BLOG» : ΟΛΑ ΟΣΑ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΦΟΠΛΙΣΤΗ ΒΙΚΤΩΡΑ ΡΕΣΤΗ

Αποτέλεσμα εικόνας για ΒΙΚΤΩΡΑΣ ΡΕΣΤΗΣ
Τις προηγούμενες μέρες, με αφορμή δύο πολύ συγκεκριμένα άρθρα του «Tsipas-Hlias blog» (ΕΔΩ & ΕΔΩ), σχετικά με το ιδιοκτησιακό μέλλον του νυχτερινού κέντρου Fantasia, συμφερόντων κ.Μπερτάκη, στην επιφάνεια ήρθε το όνομα του γνωστού εφοπλιστή Βίκτωρα Ρέστη.

Πωλείται μεγάλο site


Πωλείται μεγάλο site. Μαζί με τα έντυπα του. Κουράστηκε ο ιδιοκτήτης του συγκεκριμένου σχήματος και για αυτό αποσύρεται από τον Τύπο. Έτσι ενημέρωσε τον φίλο του, στον οποίο ανέθεσε την εξεύρεση αγοραστή για τα έντυπα και την ιστοσελίδα. 

Επίθεση Μαρινάκη σε κυβέρνηση στα Ποσειδώνια: Η χούντα πέφτει (βίντεο)

Επίθεση Μαρινάκη σε κυβέρνηση στα Ποσειδώνια: Η χούντα πέφτει (βίντεο)
Ετσι, στο πλαίσιο του πάρτι που διοργάνωσε για τα «Ποσειδώνια 2018», ο Αντώνης Ρέμος μίλησε στους παρευρισκόμενους για τις δυσκολίες των καιρών και το πόσο οι επιχειρηματίες βοηθούν για να ξεπεραστεί αυτή η κατάσταση, με τον Βαγγέλη Μαρινάκη να παίρνει το μικρόφωνο και μεταξύ άλλων να λέει:

Λάζαρος και Βανέσα Μέι έκλεψαν την παράσταση στο πάρτι του Μαρινάκη


Το αδιαχώρητο έγινε στο ετήσιο πάρτι της εταιρίας Capital του Βαγγέλη Μαρινάκη στο Island το βράδυ της Τρίτης στη Βάρκιζα. Αναμφισβήτητα η μεγάλη έκπληξη της βραδιάς ήταν η παρουσία της Βανέσας Μέι με το βιολί της… Ειδικά τη στιγμή που έπαιξε τα «Παιδιά του Πειραιά» προκαλώντας πραγματικό χαμό! Οχι ότι ο κόσμος δεν ξεσηκώθηκε και με το Ρέμο ή με τη Νατάσα Θεοδωρίδου!

«Ο Κιμ Γιονγκ Ουν έπεσε στα τέσσερα»...

«Ο Κιμ Γιονγκ Ουν έπεσε στα τέσσερα και εκπλιπαρούσε τον Τραμπ για τη σύνοδο»

«Ο Κιμ παρακαλούσε γονυπετής τον Τραμπ να γίνει η σύνοδος». Αυτό τουλάχιστον τονίζει ο δικηγόρος του..Ντόναλντ Τραμπ, Ρούντι Τζουλιάνι. Ο ίδιος φέρεται να υποστήριξε ότι ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας Κιμ Γιονγκ Ουν εκλιπαρούσε «στα τέσσερα» να γίνει η σύνοδος κορυφής με τον Αμερικανό πρόεδρο, έγραψε την Τετάρτη η εφημερίδα The Wall Street Journal.

Η ΑΛΗΤΕΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ


Ολυμπιακός- Παναθηναϊκός πάλι απόψε στο μπάσκετ! Παραμύθι. Δεν υπάρχει κανένας Παναθηναϊκός και κανένας Ολυμπιακός. Αυτό που υπάρχει είναι το μπασκετικό θέαμα υψηλού ενδιαφέροντος με επαγγελματίες παίκτες πρώτης κλάσεως, οι οποίοι απλά σήμερα φοράνε τη φανέλα της άλφα και της βήτα ανώνυμης εταιρείας. Μπασκετμπωλίστες, μαύροι και λευκοί, άσχετο αυτό, που χθες είχαν συμβόλαιο μ’ άλλη εταιρεία και αύριο θα βρίσκονται σ’ άλλη ομάδα.

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...