Κυριακή 23 Δεκεμβρίου 2018

ΜΟΝΟ ΕΔΩ -Θανάσης Παπαγεωργίου : Μετά την απόσυρση του ενδιαφέροντος για την Παναχαΐκή, επεκτείνεται στο Ελληνικό!

Σχετική εικόνα
Την απόσυρση της πρότασης που είχε καταθέσει το Σάββατο για την ανάληψη του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ΠΑΕ Παναχαϊκή, την είχα προβλέψει, αφού δεν είναι από τα παιδιά που έχει μάθει να περιμένει τους ..άλλους. Τους Συμμάχους, και εάν το συγκεκριμενοποιήσουμε ακόμη περισσότερο τον Πλάτωνα Μαρλαφέκα, ο οποίος, σύμφωνα με την είδηση που βγήκε από το περιβάλλον του, ήταν εξαρχής αντίθετος στην περίπτωση του Θανάση Παπαγεωργίου. Πιο διαλλακτικός ήταν πάντως ο Αντώνης Κουνάβης, που είχε διάθεση να συζητήσει, να κάνει παραχωρήσεις για την επίλυση των διαφορών. 

Στον τελευταίομάλιστα, όπως μαθαίνω, ο Ηλείος επιχειρηματίας είχε ξεκαθαρίσει τις προθέσεις του.Ότι, δηλαδή, προτίθεται να βάλει άμεσα 350 χιλιάδες ευρώ στα ταμεία της ΠΑΕ, εξαγοράζοντας έτσι το ήμισυ των μετοχών , το 60% για την ακρίβεια, χωρίς να χρειάζεται να συσπειρωθούν όλοι κοντά του, Και να ευαισθητοποιηθούν οικονομικά και άλλοι οικονομικοί παράγοντες, που μπορεί να είναι ιδιώτες, επιχειρήσεις, οργανισμοί ή πολιτικά πρόσωπα. 

Όπως σας είχα τονίσει και σε προηγούμενο άρθρο μου, όχι ότι είναι ρομαντικός άνθρωπος ο Παπαγεωργίου, αλλά γιατί πόνταρε στη δυναμική της εν λόγω μπίζνας. Καμία ομάδα δεν ξεπέρασε το οικονομικό της πρόβλημα με τη συνδρομή των… πολλών, αλλά και τους... εράνους φιλάθλων. Αυτά δεν γίνονται. Τη σωτηρία, που πιθανόν να είχε εξελιχθεί σε αποτυχία, σε καταστροφή, την φέρνει μόνον ένα χοντρό πορτοφόλι. Του Μαρινάκη στον Ολυμπιακό, του Μυτιληναίου στον Ηρακλή, του Μελισσανίδη στην ΑΕΚ, του Μπατατούδη στον ΠΑΟΚ, του Βαρδινογιάννη στον Παναθηναϊκό, του τάδε στην άλφα επαρχιακή ΠΑΕ, του δείνα στην βήτα νησιώτικη ΠΑΕ. Μπίζνες θα έκανε ο Παπαγεωργίου στην Παναχαΐκή. Εμπορική ανώνυμη εταιρία είναι. Όχι κόμμα πολιτικό που κάθε μέρα σαλιαρίζει αέρα πατέρα λόγια για τον λαό, και παραμύθι φούρναρης παρεμβαίνει στο δημόσιο βίο της χώρας. Ως κανονική, λοιπόν, επιχείρηση η Παναχαΐκή χρειαζόταν τα λεφτά του. 

Εν πάση περιπτώσει, ο κος Παπαγεωργίου στρέφει το βλέμμα του προς άλλη κατεύθυνση. Στο χώρο των νυχτερινών κέντρων, που τόσα χρόνια είναι πρωτοπόρος και ένα από τα πρώτα φαβορί. Αυτό δεν το δείχνει μόνο με τον Θέμη Αδαμαντίδη, ο οποίος πλέον είναι «υπό την σκέπη» του. Με πράξεις, όχι με λόγια, ανέλαβε τη χρηματοδότηση του νέου ολοκληρωμένου cd του, του έδωσε το «πρώτο Ρόλο» στο Fever, όπου συνυπάρχει με την Έλλη Κοκκίνου, ενώ έχει ήδη στα σκαριά το επόμενο μεγάλο «χτύπημα»Το σημαντικότερο ίσως , έως το καλοκαίρι, αφού, όπως είναι σε θέση να πληροφορείται το «Tsipas-Hlias Blog», ο επιχειρηματίας που έκανε μεγάλο και τρανό τον Νίκο Οικονομόπουλο, όπως και τόσους άλλους προκατόχους του, ετοιμάζεται να αγοράσει κορυφαίο νυχτερινό κέντρο στην Παραλιακή. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...