Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2018

Έπιασαν τις ...σκούπες για να «γκρεμίσουν» το ...βουνό μπροστά από την Νατάσα Θεοδωρίδου [εικόνες & βίντεο]

Το club VOGUE στη Θεσσαλονίκη, που εμφανίζονται οι Θεοδωρίδου-Ιακωβίδης & Σταν, δεν είναι κόμμα, όπου εντελώς ανεύθυνα ο αρχηγός λέει τα παραμύθια του τόσο ως αντιπολίτευση, όσο και ως κυβέρνηση. Το VOGUE είναι ανώνυμη εταιρεία και αποκλειστικό σκοπό έχει την επίτευξη όσο το δυνατόν υψηλότερης κερδοφορίας.

Στην πολιτική που ασκείται πεζοδρομιακά, ακόμα και μέσα στη βουλή, ο αρχηγός του κόμματος αμολάει ό,τι γουστάρει. Στα νύχτα που είναι επαγγελματικό, πιο σωστά μπίζνες είναι, το κέντρο έχει την τύχη που της αξίζει αν ο επιχειρηματίας την φέρει σε πτώχευση. Πράγμα που συμβαίνει σε πολλούς επαγγελματίες σήμερα, μιας και αδυνατούν να πληρώσουν λόγω κρίσης. 
Όχι, όμως, και στο VOGUE, ιδιοκτησίας Κώστα Μπερτάκη - Γιώργου Ποζίδη. Το οποίο εκτός ότι στέκεται τίμια και συνεπής απέναντι στις υποχρεώσεις του, αλλά το σημαντικότερο είναι ότι καταφέρνει να σημειώνει βδομάδα με τη βδομάδα «άλμα» στα κέρδη του. 
Και αυτό επιτυγχάνεται αποκλειστικά από τις μεγάλες καταναλώσεις, τόσο σε ακριβά ποτά, όσο κυρίως σε λουλούδια. Χαρακτηριστικό παράδειγμα, η χθεσινή βραδιά.
Στα βίντεο που εξασφάλισαν συνεργάτες μας, του «Tsipas Hlias Blog», τα παιδιά για να «γκρεμίσουν» το ..βουνό από τα λουλούδια, ώστε να μπορέσει να συνεχίσει το πρόγραμμα της η Νατάσα Θεοδωρίδου, έπιασαν τις σκούπες. 
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ - ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...