Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2018

Αποκλειστικό: «Ναυάγησε» και της lady σε ρόλο guest star

Αποτέλεσμα εικόνας για ΜΑΖΩΝΑΚΗΣ ΑΝΤΖΕΛΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΚΟΥΡΚΟΥΛΗΣ
Δε λέει να στεριώσει το σχήμα στο «Έναστρον». Ενώ όλοι περίμεναν με μεγάλη αγωνία την πρεμιέρα του Σάκη Ρουβά και του Γιώργου Μαζωνάκη στο νυχτερινό κέντρο του Κώστα Ματσίκα, έσκασε σαν «βόμβα» η διάλυση του!
Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η «διάλυση» του σχήματος έγινε όταν πάρθηκε η απόφαση να συμμετέχει στο σχήμα και ο Νίκος Κουρκούλης, όπου αν και στην αρχή όλοι ήταν σύμφωνοι, στη συνέχεια ο Σάκης Ρουβάς ήταν αυτός που επέλεξε να αποχωρήσει από το σχήμα χωρίς όμως να γίνεται γνωστός ο λόγος.
Σχετικά με τα αίτια, οι πληροφορίες ανέφεραν ότι ο Σάκης  δεν ήταν σύμφωνος με τον χρόνο που θα είχε στο πρόγραμμα αλλά και ποιος θα ήταν το πρώτο όνομα και έτσι δεν άργησε να έρθει η «διάλυση» του σχήματος.
Επιλέχθηκε, τελικά, η δεύτερη εναλλακτική. Σύμφωνα με την οποία, η Άντζελα Δημητρίου θα αναλάμβανε  ρόλο guest star στο σχήμα. Περίπτωση που, μπορεί αρχικά να έβρισκε θετικούς όλους τους υπεύθυνους και όλα τα εμπλεκόμενα πρόσωπα, όμως, όπως πληροφορείται το "Tsipas-Hlias Blog", δεν θα προχωρήσει. 
Με αυτά και με εκείνα, οι υπόλοιποι (Γιώργος Μαζωνάκης - Νίκος Κουρκούληςδεν δείχνουν να πτοούνται και συνεχίζουν τις πρόβες για την μεγάλη πρεμιέρα


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...