Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2018

Κ. Σπηλιόπουλος : Αφού ανακοινώσει κι επίσημα την υποψηφιότητά του, έτσι θα κινηθεί παρασκηνιακά


Αποτέλεσμα εικόνας για ΚΩΣΤΑΣ ΣΠΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΣΟΚ
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, τις επόμενες ημέρες, και, συγκεκριμέναστις 23 Νοεμβρίου, ο πρώην Υπουργός και βουλευτής επί σειρά ετών με το ΠΑΣΟΚ, Κ. Σπηλιόπουλος θα το ανακοινώσει κι επίσημα . Ότι δηλαδή θα θέσει υποψηφιότητα για τη θέση του Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, παρά το γεγονός πως δεν φαίνεται να έχει αυτές τις πλάτες, τη στήριξη ή την ανοχή κάποιου πολιτικού φορέα.

Όπως είναι σε θέση να γνωρίζει το «Tsipas-Hlias Blog» μέσα από το «σύστημα των άμεσων συνεργατών του», η «τρελή» ιδέα του γεννήθηκε γύρω στις αρχές του καλοκαιριού, ενώ η οριστική απόφαση πάρθηκε μετά την γνωστοποίηση ότι «κλείδωσε» η συνεργασία Κατσιφάρα-ΣΥΡΙΖΑ. 

Καταλυτικό ρόλο για την εξέλιξη αυτή έπαιξαν οι μετρήσεις που έχει στα χέρια του, ειδικά αυτές που έγιναν την επομένη του χρίσματος Τσίπρα σε Κατσιφάρα. Τι έδειξαν; Ότι η «δεξαμενή» που εξέλεξε τον Κατσιφάρα δύο φορές και στην οποία ελπίζει  το κυβερνών κόμμα, το οποίο χάνει όλο και περισσότερο τη δημοτικότητά του, αρχίζει να στερεύει. Ενώ ταυτόχρονα δεν αποκλείεται να στραφεί σε πρόσωπα που διαφοροποιήθηκαν από το ΠΑΣΟΚ και το ΣΥΡΙΖΑ. 

Οι ίδιες πληροφορίες, μάλιστα, λένε ότι έχει διασφαλιστεί η χρηματοδότηση του συνδυασμού αυτού, ώστε να καταφέρει να έχει άνεση στο ταξίδι, αλλά και να έχει παρουσία και ευνοϊκή μεταχείριση από τα ΜΜΕ. 

Εν ολίγοις, στους εναπομείναντες μήνες, έως ότου γίνουν οι εκλογές, ο Κώστας Σπηλιόπουλος θα πολεμήσει μέχρις εσχάτων τον παλιό του σύντροφο Αποστόλο Κατσιφάρα, αλλά και τον Νεκτάριο Φαρμάκη της ΝΔ, προκειμένου να τους φθαρεί πολιτικά, αλλά και για να αποτελέσει τον ρυθμιστή της επόμενης ημέρας των εκλογών.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...