Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2018

Κουίζ: Ποιος μπαίνει «σφήνα» στα σχέδια ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ για την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας

Σχετική εικόνα
«Καυτές», τόσο λόγω καιρού, όσο και λόγω πολιτικών ζυμώσεων, είναι οι πρώτες μέρες του Νοεμβρίου, με τις παρασκηνιακές διεργασίες να δίνουν και να παίρνουν. Έτσι, μόνο απορία δεν προκάλεσε στους καλά γνωρίζοντες, μια πληροφορία της τελευταίας στιγμής, που θέλει τον  πρώην Υπουργό και βουλευτή επί σειρά ετών με το ΠΑΣΟΚ, Κώστα Σπηλιόπουλο, να μπαίνει «σφήνα» στην κούρσα της διεκδίκησης της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας. 

Ειδικά, όπως μαθαίνω, δέχεται αρκετές εισηγήσεις από διάφορους πολιτικούς χώρους, για να κατέλθει στις εκλογές, την ώρα που η διαδικασία κατάρτισης του ψηφοδελτίου βρίσκεται στο τελικό στάδιο . 

Θυμίζουμε, πάντως, πως πριν από τη ΝΔ ανακοινωθεί η υποψηφιότητα του 38χρονου δικηγόρου Νεκτάριου Φαρμάκη, στη «μάχη» απέναντι στον Απόστολο Κατσιφάρα, ο κος Σπηλιωτόπουλος «φλέρταρε» με το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Δια του λόγου το ασφαλές, όπως σας είχε αποκαλύψει το «Tsipas-Hlias Blog» με σχετικό αποκλειστικό δημοσίευμα, συναντήθηκε «μυστικά» με τον Κυριάκο Μητσοτάκη,  ο  «λευκός καπνός» όμως δεν βγήκε.

Σε κάθε περίπτωση, δεν ξέρω εάν αυτό το σενάριο θα λάβει σάρκα και οστά, κατά γενική ομολογία όμως ο Αχαιός πολιτικός -και λόγω συγκυριών-(όπως η διπλή στήριξη του Απόστολου Κατσιφάρα από ΣΥΡΙΖΑ και ΚΙΝΑΛ) έχει κερδίσει αρκετές συμπάθειες…

Αποτέλεσμα εικόνας για ΚΩΣΤΑΣ ΣΠΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΣΟΚ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...