Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2018

«Τρελό» παρασκήνιο με το Θ.Αδαμαντίδη- Η «κρούση» και από αλλού, το «μπάσιμο» Παπαγεωργίου και η ... αξιοποίηση α λα Οικονομόπουλος!

Θ.Παπαγεωργίου-Θ.Αδαμαντίδης
Μπορεί από το επίσημη σελίδα στο facebook του Θέμη Αδαμαντίδη να εκδόθηκε ανακοίνωση σχετικά με το επόμενο επαγγελματικό βήμα του, που θα τον βρει στο «Fever» του θανάση Παπαγεωργίουεπιβεβαιώνοντας έτσι την αποκλειστική είδηση του «Tsipas-Hlias Blog»χωρίς, ωστόσο, να υπεισέρχεται σε περαιτέρω λεπτομέρειες, 

Φυσικά, δεν υπεισέρχεται ούτε στα αίτια του διαζυγίου με το «North Live Stage», για το οποίο δίνουν και παίρνουν οι φήμες

Πάντως, σύμφωνα με νεώτερες πληροφορίες που φτάνουν στο προσωπικό μου blog, ο μεγάλος λαϊκός τραγουδιστής πριν δώσει τα χέρια με τον συγκεκριμένο επιχειρηματία, είχε βολιδοσκοπηθεί και από αλλού. Το όνομα του οποίου βρίσκεται στη διάθεση μου Κάπου εκεί όμως, στην υπόθεση του Αδαμαντίδη, μπήκε… σφήνα ο κος Παπαγεωργίου! Τον προσέγγισε και του ζήτησε να συνεργαστούν αρμονικά...με την πρόταση του αυτή να έτυχε της αποδοχής και ο κύκλος των συζητήσεων ολοκληρώθηκε με θετική κατάληξη.

Επειδή οι εξελίξεις «τρέχουν» με ταχύτατους ρυθμούς, θα σας αποκαλύψω σήμερα τι του επιφυλάσσει για το μέλλον… Ως παλιά «καραβάνα» στον χώρο και έχοντας μπόλικα λεφτά για επενδύσειςο Θανάσης Παπαγεωργίου γνωρίζει πως αν δεν δώσεις, δεν θα πάρεις. Έτσι λοιπόν, όπως αναφέρουν οι πληροφορίεςλίγες ημέρες πριν από την πρεμιέρα του «Fever», που θα γίνει στις 7 Δεκεμβρίου, ανέλαβε τη χρηματοδότηση του νέου ολοκληρωμένου cd του Θέμη Αδαμαντίδη. Το οποίο, όπως μαθαίνω από άτομο του στενού περιβάλλοντος του, θα περιλαμβάνει 5 (ίσως και 8) κομμάτια, τα περισσότερα εκ των οποίων ήταν προορισμένα για τον Νίκο Οικονομόπουλο. 

Προς επιβεβαίωση όσων λέω, αντί να παραθέτω φημολογία, προτιμώ να αναφέρω το στιγμιότυπο από τη συνάντηση στο στούντιο του Θέμη Αδαμαντίδη με τον Γιώργο Μουκίδη. 


Μάλιστα, όπως είναι σε θέση να γνωρίζει το «Tsipas-Hlias Blog», υπάρχει ένα που τιτλοφορείται «Η Παλιά Κοπιά» και στο οποίο θα δοθεί μεγάλη βαρύτητα. 

Την ίδια ώρα, ο Παπαγεωργίου, που ενδιαφέρεται και για την Παναχαΐκήσυνεννοήθηκε με τους διευθυντές των ραδιοφώνων, για το «απαραίτητο» πρόμο. 

Είναι ηλίου φαεινότερο ότι, ο πολυμήχανος Αμαλιαδίτης επιχειρηματίας έχει μεγάλα όνειρα και μεγάλες σκέψεις για τον Αδαμαντίδη. 

Σε κάθε περίπτωση, είναι μεγάλο το εγχείρημα, γιατί η εποχή δεν ενδείκνυται για νέα ανοίγματα . 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...