Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2018

Για ποιον τραγουδιστή ήταν χθες σε παράταξη οι λουλουδούδες;(φώτο-βίντεο)

Ήρθε η ώρα της δικαίωσης; Μετά από τόσα χρόνια περιπέτειας, αμφισβήτησης και διαρκούς αγώνα; Προφανώς. Αλλά μεταξύ μας τώρα… τίποτε από τα παραπάνω δεν έχει κοπάσει. Κι αυτό διότι ο τύπος απασχολεί. Και όσο απασχολεί θ΄ασχολούνται μαζί του. Κάποιοι θα προσπαθούν να τον υποτιμούν και να του χρεώνουν λάθη… άλλοι πάλι έχουν προχωρήσει και ένα βήμα παραπέρα, χρησιμοποιώντας πληρωμένες γραφίδες για να του ρίξουν λάσπη και να του κάνουν κακό, αφού μάλλον με διαφορετικό τρόπο δεν μπορούν να τον φτάσουν. Αλλά όσοι λάσπη και αν ρίξουν η εντατική του δουλειά είναι το υπόβαθρο της επιτυχίας του, που δεν γκρεμίζεται έτσι εύκολα.

Αυτός ωστόσο έχει αλλάξει πολύ. Δεν είναι το παιδάκι που τα περιμένει από άλλους. Είναι ο τραγουδιστής που αποδεικνύει καθημερινά ότι το χει. Ότι μπορεί. Γιατί μεγαλύτερος μάρτυρας από το βίντεο και τις εικόνες δεν υπάρχει μάγκες. Και εκεί πάνω… στην πίστα… ο τραγουδιστής δείχνει και αποδεικνύει αν «περνάει».
Ο Κωνσταντίνος Αργυρός συνεχίζει να σαρώνει τον ανταγωνισμό, με τις εμφανίσεις του στο «Fantasia». Στον απόλυτο προορισμό διασκέδασης στη νυχτερινή Αθήνα, που πολλοί το «καλοκοιτάζουν». Στην προσπάθεια τους να να «ψωνίσουν» από το πάνω ράφι στην αγορά της νύχτας, ωστόσο ο μόνος που κάνει κουμάντο -και θα συνεχίσει για πολλοί ακόμη- είναι ο Κώστας Μπερτάκης. 
Ο Αργυρός είχε κυριαρχήσει απόλυτα και την περσινή σεζόν, επενδύοντας στη σχέση εμπιστοσύνης την οποία έχει οικοδομήσει κυρίως τα τελευταία χρόνια με το πιστό κοινό του. 
Η κάμερα του «Tsipas-Hlias Blog» ήταν και χθες στο στέκι της Παραλιακής.  Εκεί όπου το golden boy της ελληνικής μουσικής έζησε σε επανάληψη το ίδιο έργο. Λουλούδια… λουλούδια… λουλούδια… και ζημιά χιλιάδων ευρώ για πάρτη του.
Διότι κύριοι. Λόγω εποχής είναι πολύ δύσκολο να βγάζεις τρεις φορές το μεροκάματο σου μόνο από τα λουλούδια.
Μαγκιά του. Δείτε το βίντεο ΕΔΩ - ΕΔΩ







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...