Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2018

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Αυτή είναι η συμμορία του Σύδνεϋ που είχε «βεντέτα» με τον Γιάννη Μακρή! (Βίντεο)


Είναι πολλές οι κόντρες και άλλα τόσα τα μέτωπα που είχε ο Γιάννης Μακρής.

Από ηγετικό μέλος ο νεκρός επιχειρηματίας είχε γίνει ορκισμένος εχθρός τα τελευταία χρόνια μιας σκληρής συμμορίας μηχανόβιων του Βορείου Σύδνεϋ. Σύμφωνα με ΜΜΕ της Αυστραλίας την περασμένη δεκαετία ο Έλληνας επιχειρηματίας μαζί με τον συνέταιρό του Τζον Ιμπραχίμ ήταν αρχηγικά στελέχη του club «The gang Notorious» το οποίο ιδρύθηκε από την γνωστή στους κόλπους της μαφίας Λιβανέζικης οικογένειας. Τον Ιανουάριο του 2011 δημιουργήθηκε μια βίαιη σύγκρουση με τη συμμορία επίσης «χαρλεάδων» με την επωνυμία «Comanchero Motorcycle Club» με φόντο την …προστασία νυχτερινών κέντρων στο Βόρειο Σύδνεϋ. Ήταν η τρομερή περίοδος που πυροβόλησαν τον Σαμ Ιμπραχίμ, αδερφό του συνεταίρου του Γιάννη Μακρή, Τζον με τον οποίο ήταν συνιδιοκτήτες στο club «Kings Cross».

Από τη στιγμή που τα «έσπασαν» ο Γιάννης Μακρής με τον Τζον Ιμπραχίμ λέγεται ότι βρέθηκε στο στόχαστρο της σκληρής συμμορίας με τους …μποντιμπιλντεράδες μηχανόβιους.

Δείτε ένα ντοκιμαντέρ του BBC με μέλη της σκληρής συμμορίας του Σύδνεϋ: ΕΔΩ

-nassosblog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...