Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2018

H πανέμορφη και περιζήτητη τραγουδίστρια που θα πλαισιώσει τον Χάρη Κωστόπουλο!

Ο κύβος ερρίφθη. O Χάρης Κωστόπουλος θ΄ανέβει στην πίστα του «Premiera Stage» στις 26 Οκτωβρίου. Ένας από τους πιο γνωστούς Έλληνες τραγουδιστές και συνθέτες που συναντάμε σήμερα, ο οποίος αγκαλιάζει τους νέους καλλιτέχνες. Που εκτιμάει και υποστηρίζει κάθε αξιόλογη καλλιτεχνική προσπάθεια. 

Ε, λοιπόν, αυτό φαίνεται ξεκάθαρα στα πρόσωπα που θα τον πλαισιώσουν. Οι οπoίοι είναι :  Πάτυ, Μάριος Χατζησάβας, Χριστίνα Κωσταντάρα, Νάσια Ζολώτα και η Αθηνά Ιωάννου. 

Από τους προλαλήσαντες, αυτή που ξεχωρίζει περισσότερο είναι η Πάτυ. Μέσα από το κομμάτι Δεν θα Με Ξαναδείς Ποτέ, όπως και κάποιες άλλες διασκευές δια χειρός Κωνσταντίνου Παντζή, που πραγματικά σαρώνουν στο YouTube . 

Αναπόφευκτα λοιπόν, εφ' όσον έχει ανοδική πορεία, να αποτελεί πλέον πρώτη επιλογή για πολλούς εμπλεκόμενους επιχειρηματίες. Όμως ο πιο γρήγορος αποδείχθηκε ο Τάσος Στρίγκας, ο οποίος  χωρίς να το πολυσκεφτεί και με συνοπτικές διαδικασίες «έκλεισε» την πανέμορφη και ταλαντούχα τραγουδίστρια στο σχήμα του.





Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, περιλαμβάνεται η Paty Paty, , τα οποία χαμογελούν, κοντινό πλάνο και εσωτερικός χώρος

Η εικόνα ίσως περιέχει: την Paty Paty

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...