Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2018

ΚΟΝΟΜΑ, ΜΟΝΟ ΑΝ ΣΦΑΞΕΙΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ

Αποτέλεσμα εικόνας για ΑΡΓΥΡΟΣ ΦΟΥΡΕΙΡΑ

Τους έριξε «άκυρο» ο Ρέμος και δεν έχασαν την ευκαιρία Αργυρός και Φουρέιρα  να εκμεταλλευτούν την περίσταση. Για την χριστουγεννιάτικη εκδήλωση που ετοιμάζει η δημοτική αρχή Βόλου. Αρχικά ο δήμαρχος Αχιλλέας Μπέος, όπως λέει ο δημοσιογράφος με καθήκοντα βοηθού γκάνγκστερ, έκανε «κρούση» στο «φρεσκοπαντρεμένο»-γνωστό τραγουδιστή Αντώνη Ρέμο , που όμως απάντησε αρνητικά στην πρόταση του, και η δεύτερη επιλογή ήταν οι άλλοι δύο. «Πακέτο» Κωνσταντίνος Αργυρός και Ελένη Φουρείρα.

«Tsipas-Hlias Blog» διαβάζεις και απαιτώ προσοχή. Διότι αν διαβάζεις μόνο τα βιβλία που διαβάζουν όλοι οι άλλοι, μπορείς να σκεφτείς μόνο αυτό που σκέφτονται όλοι οι άλλοι. Από την πρώτη ημέρα της κυκλοφορίας του το «Tsipas-Hlias Blog» έδειξε ότι δεν είναι με το λευκό. Ούτε, όμως, και με το μαύρο. Ούτε με το μαυρόασπρο, ούτε με το ασπρόμαυρο. Υπεράνω της αξίας του χρήσιμου, του ηθικού, του θείου, κατά τον Τσίπα το μακράν Νο1 αγαθό είναι η ικανότητα της σκέψεως.

... Πάμε παρακάτω. 

Ο ψαγμένος δεν μπορεί να δεχτεί ότι σήμερα υπάρχει τραγουδιστής που θα ακυρώσει μια συμφωνία με τον δημοκρατικά εκλεγμένο πολιτικό, τον δήμαρχο Βόλου Αχιλλεύς Μπέο. Για να μη ξεχνιόμαστε. Λέμε. Ότι ο πρώην ιδιοκτήτης νυχτερινών κέντρων Μπέος , πριν περάσει στην άλλη πλευρά, την πλευρά του νόμου, είχε υπό την επίβλεψη του σχεδόν όλους τους αστέρες του λαϊκού πενταγράμμου. Είναι σαφές, λοιπόν, ότι  σαν “άνθρωπος της νύχτας”, σαν έμπειρος γνώστης του χώρου που είχε καταγραφεί, να τους έχει στο τσεπάκι του . Ακόμη και σήμερα που έχει μπει στο μάτι των παραδοσιακών πολιτικών και πολιτικάντηδων, με τη φάρα των οποίων δεν γουστάρει, στα φανερά, να έχει παρτίδες.

Οπότε, όταν τον συνειδητοποιημένο αναγνώστη τον ενδιαφέρει να γνωρίζει τι παίζει στην πιάτσα, διαβάζει περισσότερο τις γυψωμένες υπογραφές, παρά τους πράγματι αντικειμενικούς, ανεξάρτητους δημοσιογράφους.

Τι να του πει ο καθαρός, ο έντιμος λειτουργός του τύπου. Ό,τι κατεβάζει η γκλάβα του. Ό,τι βγαίνει από την τόλμη του. Από την άλλη, το ψαχνό που σπαρταράει το βρίσκει στο γραπτό του διαπλεκόμενου, του μπασμένου στα κόλπα δημοσιογράφου.

Παιχνίδι παίζει ο στημένος δημοσιογράφος. Τα λέει όπως συμφέρει στον εργοδότη του. Από τέτοια, λοιπόν, πληρωμένα σχόλια ο ψαγμένος καταλαβαίνει πολλά. Τι πουστιές μαγειρεύουν.

Μιλάμε για αναγνώστες με σηκωμένες τις κεραίες τους. Δεν μιλάμε για τα φυτά που κυκλοφορούν στο διαδίχτυο και το παίζουν σχολιαστές της συμφοράς. Σε παρακαλώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...