Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2018

Από χθες βράδυ: Αυτό θα πει «ζημιά» σε λουλούδια

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα και πλήθος
Είναι πραγματικά αξιοθαύμαστο ένας καλλιτέχνης να κάνει τόση μεγάλη επιτυχία μέσα στις δύσκολες μέρες της κρίσης. Να χτίζει και να προχωρά μπροστά. Να ψάχνεσαι και να βρίσκει λύσεις. Να πατά στη γη και να λειτουργεί έξυπνα. Να συμβαδίσει με τα δεδομένα της εποχής και να μην αφήνει τις εξελίξεις να τον οδηγούν. Να καταφέρνει με τη φωνή του να κρατάει πιστό το κοινό του και να τον ακολουθεί παντού.

Ο «ολοκαίνουργιος» Κωνσταντίνος Αργυρός με τις εμφανίσεις του στη παραλιακή, γνωστή για την πλούσια νυχτερινή ζωή, κυρίως όμως το καλοκαίρι, αφού τα πράγματα ζορίζουν κατά την έναρξη της χειμερινής σεζόν, έχει καταφέρει να μετατρέψει το Fantasia σε αυτόνομη πόλη διασκέδασης.

Ένας από τους πιο πολυσυζητημένους Έλληνες τραγουδιστές, αν όχι ο πιο περιζήτητης των τελευταίων ετών, άριστος επαγγελματίας, που δεν μοιάζει με άλλους μεγάλους συνάδελφους του με τοξική προσωπικότητα, έχει σταθερή ανοδική πορεία και αναζητεί συνεχώς «το κάτι παραπάνω». 

Λογικό επακόλουθο λοιπόν, τα τελευταία εναπομείναντα «γερά πορτοφόλια» της νύχτας, οι επονομαζόμενοι «λουλουδάδες», να τον έχουν επιλέξει ως πρώτη επιλογή.

Οι εικόνες που μοιράζομαι σήμερα μαζί σας είναι αδιάψευστος μάρτυρας των όσων συμβαίνουν στο στέκι του Κώστα Μπερτάκη. Και δεν μπορεί κάνεις να αμφισβητήσει το γεγονός, πώς ο Αργυρός είναι η “εξαίρεση” στην “κατακρεουργημένη νύχτα” 

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα και πλήθος

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, στη σκηνή

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα και πλήθος

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα και πλήθος

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, πλήθος και νύχτα


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...